Άντε λοιπόν, άλειψε βούτυρο στο ψωμί σου χωρίς τύψεις...

Και μην είσαι τόσο τραγικός στο να αφαιρείς κάθε ίχνος λίπους από τη μπριζόλα σου! Επιτέλους η αντίληψη πως κάθε είδος λίπους κάνει κακό έχει αρχίσει να χάνει έδαφος. Και είναι ακόμα καλύτερο, ο πραγματικός εχθρός στη διατροφή μας, η ζάχαρη και τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα αποκτούν τη θέση που τους αξίζει.

Η εδώ και πολλά χρόνια τάση να αντικαθιστούμε το βούτυρο με μαργαρίνη, μόνο και μόνο επειδή μας το έλεγαν οι "ειδικοί", ίσως να μην ήταν και τόσο σωστή.

Σύμφωνα με τις καινούριες έρευνες θα πρέπει να καταναλώνουμε τροφές στην κανονική τους μορφή. Αντί για κατασκευάσματα που μοιάζουν με τις κανονικές τροφές και κατακλύζουν τα ράφια των σουπερ μαρκετ. Αν κάτι δεν υπήρχε πριν από κάποια χρόνια, θα πρέπει να αποφευχθεί.

Όσο για το κρέας, θα πρέπει να τρώμε λιγότερο, και να αποφεύγουμε τα βιομηχανικά κατεργασμένα κατασκευάσματα. Και φυσικά μπορούμε να ξαναρχίσουμε να τρώμε και πάλι βούτυρο!