Ιανουάριος 2021

Η Alphabet τερματίζει τη Loon, την εταιρεία της internet

Η Alphabet κλείνει το Loon, το τμήμα του που παρέχει internet από πλωτά μπαλόνια, σύμφωνα με μια ανάρτηση στο blog του τμήματος X moonshot της Alphabet.

«Ο δρόμος προς την εμπορική βιωσιμότητα έχει αποδειχθεί πολύ μακρύτερος και πιο επικίνδυνος από ό, τι αναμενόταν», έγραψε στο Astro blog ο Astro Teller, ο οποίος ηγείται του Χ. "Τους επόμενους μήνες, θα αρχίσουμε να τερματίζουμε τις λειτουργίες και δεν θα είναι πλέον άλλο ένα στοίχημα για την Alphabet."

Νέα αγωγή κατηγορεί την Amazon για καθορισμό τιμών e-book

Η Amazon αντιμετωπίζει μια νέα αγωγή που ισχυρίζεται ότι μια συμφωνία μεταξύ της εταιρείας και πέντε εκδοτών βιβλίων έχει δημιουργήσει υψηλότερες τιμές στα ηλεκτρονικά βιβλία, ανέφερε η Wall Street Journal.

Η Apple κλείνει προσωρινά όλα τα εναπομείναντα καταστήματα της Apple στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Apple έκλεισε πολλά καταστήματα λιανικής καθώς η πανδημία COVID-19 συνεχίζει να κορυφώνεται - στις 20 Δεκεμβρίου, έκλεισε προσωρινά κάθε τοποθεσία στην Καλιφόρνια, το Μεξικό, τη Βραζιλία και πάνω από δώδεκα στο Λονδίνο. Τώρα, καθώς η Αγγλία και η Σκωτία μπαίνουν σε ένα νέο εθνικό lockdown, η Apple κλείνει όλα τα υπόλοιπα καταστήματά της στο Ηνωμένο Βασίλειο.