Η Apple κλείνει προσωρινά όλα τα εναπομείναντα καταστήματα της Apple στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Apple έκλεισε πολλά καταστήματα λιανικής καθώς η πανδημία COVID-19 συνεχίζει να κορυφώνεται - στις 20 Δεκεμβρίου, έκλεισε προσωρινά κάθε τοποθεσία στην Καλιφόρνια, το Μεξικό, τη Βραζιλία και πάνω από δώδεκα στο Λονδίνο. Τώρα, καθώς η Αγγλία και η Σκωτία μπαίνουν σε ένα νέο εθνικό lockdown, η Apple κλείνει όλα τα υπόλοιπα καταστήματά της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Aυτό σημαίνει ότι 18 επιπλέον καταστήματα είναι πλέον κλειστά σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων πολλών στη Σκωτία και ένα στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας - αν και φαίνεται ότι το κατάστημα του Μπέλφαστ μπορεί να έχει ήδη κλείσει. (Η Βόρεια Ιρλανδία μπήκε στο lockdown ακόμη νωρίτερα, στις 26 Δεκεμβρίου, κλείνοντας όλα τα μη απαραίτητα καταστήματα.)

Παρόλο που αξίζει να σημειωθεί το lockdown, ενδέχεται να μην κάνουν τη διαφορά για τους περισσότερους αγοραστές, οι οποίοι ήδη δεν μπορούσαν να μπουν φυσικά σε πολλά από αυτά τα καταστήματα από τον Νοέμβριο. Τότε η Apple άρχισε να προσφέρει υπηρεσίες express μόνο σε πολλά από αυτά τα καταστήματα. Είχατε τη δυνατότητα να παραλάβετε παραγγελίες στο διαδίκτυο, αλλά δεν ήταν δυνατή η περιήγησή σας.