Αποκαλύπτουν το νέο iPhone SE της Apple

Στο χθεσινό event, Τρίτη 21 Μαρτίου, που πραγματοποίησε η Apple, παρουσιάστηκε το νέο μοντέλο iPhone. Όχι δεν είναι ο διάδοχος του iPhone 6S, δηλαδή το iPhone 7. Αντιθέτως η Apple εξέπληξε τα πλήθη, καθώς με το «iPhone SE» όπως ονομάζεται, ουσιαστικά εισέρχεται στην οικονομική κατηγορία μεσαίου κόστους, κάτι που δεν είχε κάνει μέχρι σήμερα.

Το νέο iPhone SE εξωτερικά μοιάζει με το iPhone 5S. Αλλά δεν είναι. Δεν έχει απολύτως καμία σχέση στο εσωτερικό του. Βλέπετε αγαπητοί αναγνώστες, η Apple έκανε μια κίνηση «ρουά ματ» στους ανταγωνιστές, αφού εξόπλισε το νέο και οικονομικά προσιτό iPhone SE με πολύ δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά. Ας αρχίσουμε όμως από την τιμή, μια και αυτή είναι το ισχυρό «χαρτί» της Apple, πέραν των τεχνικών χαρακτηριστικών του smartphone. Το νέο iPhone SE λοιπόν, προσφέρεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη χωρητικότητας, ένα με 16GB και κόστος μόλις 399 δολάρια ΗΠΑ και ένα με 64GB με κόστος 499 δολάρια.

Το νέο iPhone SE αναμένεται να φέρει αναταράξεις στην αγορά των μεσαίων smartphone, με την εξαίσια ποιότητα κατασκευής, υψηλή φορητότητα (4 ίντσες και βάρος μόλις 113 γραμμάρια) και ταχύτητα δικτύου (4Γ LTE 150Mbps και Wi-Fi 802.11ac 433Mbps), ενώ έχει ταυτόχρονα τρομερή τεχνική δύναμη (η οποία ενδέχεται να αποδειχθεί μεγαλύτερη κιόλας των 6S/6S Plus, καθότι η οθόνη των 4 ιντσών «τρώει» λιγότερη ισχύ, άρα αυτή που θα βιώνει ο χρήστης θα είναι μεγαλύτερη).

Τέλος, το νέο smartphone της Apple προσφέρεται σε τέσσερα διαφορετικά χρώμα, Silver, Gold, Space Grey και Rose Gold.

Tags: