Νέα πρωτοποριακά gadgets που θα σας κανουν να μείνετε με ανοιχτό το στόμα...

Η Samsung με το νέο της τεχνολογικό επίτευγμα θα σαρώσει την παγκόσμια αγορά. Πρόκειται για το νέο κινητό της με εύκαμπτη οθόνη το οποίο θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2012.
Η Κορεάτικη εταιρεία έχει ήδη παρουσιάσει εύκαμπτες οθόνες AMOLED 4.5 ιντσών και με μόλις 0.3mm πάχος.
Η οθόνη είναι κατασκευασμένη από γραφένιο και έχει μεγάλη ευελιξία, καθώς μπορεί να τυλίγεται πολύ εύκολα χωρίς να παραμορφώνεται η εικόνα. Ένα από τα θετικά σε αυτές τις οθόνες είναι ότι απαιτούν χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και προσφέρουν καλύτερα αποτελέσματα φωτεινότητας
Από την πλευρά της, η Nokia παρουσίασε ένα βασικό πρωτότυπο του Nokia Kinectic, ένα εύκαμπτο smarthphone στο Λονδίνο. Η εταιρεία αρνήθηκε,δεν εχει πει όμως πότε θα είναι διαθέσιμα προς πώληση τα Kinectic smartphones.
Νωρίτερα αυτή την χρονιά, διέρρευσε ότι η Samsung είχε την ικανότητα να κατασκευάσει μεγάλες ποσότητες αυτού του τύπου οθόνης στις αρχές του 2012 χωρίς, όμως, να είναι γνωστό το που θα χρησιμοποιούνταν.
Επίσης, εμφανίστηκαν εικόνες από κινητό, το οποίο χρησιμοποιεί αυτή την τεχνολογία, το Galaxy Skin. Συγκεκριμένα το Galaxy Skin ήταν project που διενεργήθηκε από φοιτητές σχεδιασμού, χρησιμοποιώντας το λογότυπο της Samsung και το σήμα κατατεθέν της Galaxy.

Tags: