Ο νέος διανομέας USB-C της Dell είναι επίσης ένα μεγάφωνο για κλήσεις συνδιάσκεψης

Με ένα τεράστιο κομμάτι του εργασιακού κόσμου να λειτουργεί πλέον εξ αποστάσεως, οι κλήσεις συνδιάσκεψης στο Zoom ή το Skype έχουν γίνει κεντρικό μέρος της καθημερινής ζωής. Έτσι, η Dell προσαρμόζεται με ένα νέο Mobile Adapter Speakerphone, το οποίο συνδυάζει έναν διανομέα USB-C που προσθέτει θύρες HDMI ή USB-A με ένα μεγάφωνο τύπου κλήσης διάσκεψης για καλύτερη ποιότητα ήχου.

Με ένα καλώδιο USB-C που περικλείεται και μια δεύτερη θύρα USB-C, το Ηχείο φορητού προσαρμογέα σάς επιτρέπει να συνδέσετε έναν προσαρμογέα τροφοδοσίας για φόρτιση διέλευσης USB-C PD 90W, παρέχοντας παράλληλα πρόσβαση σε δύο θύρες USB-A (βαθμολογημένο για έως και 10 Gbps ταχύτητες) και μια θύρα HDMI 2.0 (με υποστήριξη για 4K HDR σε ρυθμούς ανανέωσης 60Hz). Ωστόσο, δεν υπάρχουν υποδοχές κάρτας SD ή θύρα Ethernet - μια ιδιαίτερα αινιγματική κίνηση δεδομένου του πόσο βασίζεται η τηλεδιάσκεψη σε μια ισχυρή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Θεωρητικά, θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε το διανομέα για να συνδέσετε μια εξωτερική οθόνη USB-C στον φορητό υπολογιστή σας, αν και δεν θα έχετε πλέον χώρο για να συνδέσετε το φορτιστή σας.

Από την πλευρά των ηχείων, υπάρχουν ειδικά κουμπιά για ένταση ήχου, απάντηση ή τερματισμός μιας κλήσης και σίγαση, μαζί με διπλά μικρόφωνα που υπόσχονται ήχο 360 μοιρών και ενσωματωμένη ακύρωση ηχούς.

Το μεγαλύτερο ζήτημα είναι η τιμή των 199,99 $, η οποία πρέπει να δαπανηθεί για έναν διανομέα USB-C (που συνήθως κυμαίνεται από $ 50 έως $ 75), αλλά δεδομένου ότι τα ηχεία USB όπως αυτό μπορεί να κοστίσουν μόνο 100 $, ο πρόσθετος παράγοντας ευκολίας μπορεί να αξίζει τον κόπο.

Το ηχείο Dell Mobile Adapter είναι διαθέσιμο τώρα από τον ιστότοπο της Dell.