Προσοχή στις απάτες.

Τα τελευταία χρόνια, οι αγοραπωλησίες μέσω διαδικτύου έχουν ανθίσει εξαιρετικά και ολοένα και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν τον συγκεκριμένο τρόπο για να κάνουν τα ψώνια τους.

Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο 38χρονος Paul Barrington, απο Βρετανία, ο οποίος αποφάσισε να αγοράσει ένα λάπτοπ μέσω eBay αλλά δυστυχώς την πάτησε για τα καλά.

Το Mac Book της Αpple που είχε βάλει στο μάτι αποτελούσε μία εξαιρετικά μεγάλη ευκαιρεία, καθώς η τιμή του ήταν αρκετά χαμήλη σε σύγκριση με άλλα. Έτσι, ο 38χρονος αποφάσισε να πουλήσει τη σανίδα του σερφ του προκειμένου να μαζέψει αρκετά χρήματα και να αγοράσει το πολυπόθητο λάπτοπ, το οποίο θα ήταν το μέσο για να προωθήσει τη δουλειά του ως dj.

Δυστυχώς, όπως αρκετοί άλλοι στο παρελθόν, έτσι και ο ανυποψίαστος 38χρονος έπεσε θύμα απάτης και αντί για λάπτοπ, αγόρασε μία ασπρόμαυρη φωτοτυπία της συσκευής...

«Πούλησα αυτό που μου προσέφερε χαρά για ένα κομμάτι χαρτί», είπε ο Βρετανός στα μίντια της χώρας του. «Είναι η πρώτη φορά που δεν έχω σανίδα του σερφ από τότε που ήμουν δέκα ετών, αλλά ήθελα να αποκτήσω ένα λάπτοπ», συμπλήρωσε.

Γι’αυτό, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κάνετε την οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω διαδικτύου.

Tags: