Στα 999 δολάρια εκτιμάται η αρχική τιμή του iPhone 8

Κανείς δεν περίμενε το iPhone 8 να έχει προσιτή τιμή, αλλά οι τελευταίες φήμες το θέλουν να τιμολογείται στα 999 δολάρια.

Η τιμή των 999 δολαρίων είναι η πρώτη που θα ανακοινωθεί και δεν αποκλείεται να είναι προϊόν προσφοράς στην πρώτη περίοδο της κυκλοφορίας του. Η τιμή εκτιμάται ότι θα αλλάξει αργότερα. Μερικά από τα στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν το νέο μοντέλο της Apple θα είναι η οθόνη που θα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της πρόσοψης, η οπτική αναγνώριση προσώπου και η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Στο εσωτερικό του iPhone 8 θα υπάρχει εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος 64, 256 και 512 GB, με μνήμη RAM 3 GB. Το πιο καλά εξοπλισμένο iPhone 8 εκτιμάται ότι θα ξεπερνά σε κόστος τα 1000 δολάρια, πιθανότατα στα 1199 δολάρια, όπως αναφέρει το BGR και άλλες πηγές στο Διαδίκτυο. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι τόσο το iPhone 7S όσο και το iPhone 7S Plus αναμένεται να έχουν σημαντικά χαμηλότερη τιμή έναρξης σε σχέση με το iPhone 8, το οποίο θα είναι, άλλωστε, και το αδιαμφισβήτητο αστέρι της παρουσίασης της Apple.

Εκτιμάται ότι η Apple θα θέσει σε λειτουργία και το iPhone Upgrade Program, βάσει του οποίου θα μπορεί κανείς να αποκτήσει πιο φθηνά το νέο iPhone, πιθανότατα με την απόσυρση του παλαιού μοντέλου iPhone.