Το επόμενο Apple Watch θα έχει στρογγυλό καντράν!

Η επόμενη γενιά του Apple Watch αναμένεται να έχει στρογγυλή κάσα, ακολουθώντας μία εντελώς διαφορετική φιλοσοφία σχεδιασμού.

Αυτή τη στιγμή το κεντρικό στοιχείο του σχεδιασμού του Apple Watch είναι η τετραγωνική κάσα του, που περιλαμβάνει και την οθόνη του. Η σχετική φημολογία που έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο θέλει το επόμενο Apple Watch να αλλάζει σχεδιαστική γραμμή και να αποκτά στρογγυλή κάσα στο κοντινό του μέλλον.

To CNET αναφέρει ότι η Apple έχει καταθέσει μία αίτηση για ευρεσιτεχνία από τον Ιούνιο του 2015, αναφορικά με την παρουσίαση ενός Apple Watch με στρογγυλή κάσα.

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν η Apple θα προχωρήσει στο σχεδιασμό ενός εντελώς διαφορετικού Apple Watch, αλλά δεν αποκλείεται να δοκιμάσει να ακολουθήσει το δρόμο που έχουν ακολουθήσει και άλλοι κατασκευαστές smartwatches. Αποτελεί, πάντως, πάγια τακτική της Apple να καταθέτει πατέντες ακόμα και εάν δεν προχωρεί στην υλοποίηση ενός τελικού προϊόντος. Είναι γεγονός ότι το Apple Watch με τον τωρινό σχεδιασμό του παραμένει το πιο δημοφιλές wearable, επομένως δεν είναι εύκολη απόφαση ο πλήρης επανασχεδιασμός του.

Μένει να δούμε εάν το Apple Watch θα αλλάξει σχεδιαστικές γραμμές στο κοντινό μέλλον ή εάν θα διατηρήσει την κλασική του φόρμα.