Το νέο «έξυπνο» βραχιόλι.

Ένα νέο αξεσουάρ έκανε την εμφάνιση του στην αγορά και υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόσασταν μέχρι τώρα για τα αξεσουάρ γενικότερα.

Εάν έχετε κουραστεί την επίπονη διαδικασία της επιλογής ρούχων αλλά κυρίως την ακόμα πιο δύσκολη επιλογή του κατάλληλου αξεσουάρ για να ταιριάζει με τα ρούχα σας, τότε έχουμε την απάντηση για σας.

Σας παρουσιάζουμε το Liber8, το πρώτο «έξυπνο» βραχιόλι, το οποίο θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα όσα ξέρατε μέχρι σήμερα για τα αξεσουάρ και θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε το λούκ μέσα σε ένα λεπτό, με το πάτημα ενός κουμπιού. Το πρωτότυπο αυτό αξεσουάρ έχει την εξής ιδιομορφία: μπορεί και επαναπρογραμματίζεται για να έχει όποιο μοτίβο επιλέξετε εσείς, μέσα απο μία εφαρμογή στο κινητό σας.

Το Liber8 διαθέτει μια e-ink οθόνη, παρόμοια με αυτή των ηλεκτρονικών βιβλίων. Χρησιμοποιεί τεχνολογία Near Field Communication, όπως αυτή που χρησιμοποιείται στις ασύρματες κάρτες πληρωμών και τις κάρτες διαδρομών με μεταφορικά μέσα, για τη μετάδοση και απεικόνιση των μοτίβων σε 16 αποχρώσεις του γκρι, τα οποία ο χρήστης μπορεί να «κατεβάσει» μέσα από την αντίστοιχη εφαρμογή.

Tags: