Το πιό ακριβό Iphone στον πλανήτη!

Νιώθοντας την ανάγκη να διαφέρουν απο τους υπόλοιπους ακόμα και σε θέματα εμφάνισης, δεν είναι λίγοι οι χρήστες έξυπνων κινητών και ειδικότερα Iphone οι οποίοι καταφεύγουν σε πανάκριβες και υπερπολυτελείς θήκες, για να «ντύσουν» τα κινητά τους τηλέφωνα και να προκαλέσουν τα βλέματα και τον θαυμασμό των γύρω.

Εκείνοι όμως που μπορύν πραγματικά να ξεχωρίσουν μόνο και μόνο απο το κινητό τους είναι μετρημένοι στα δάχτυλα και σίγουρα διαθέτουν πολλά εκατομμύρια στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Μιλάμε φυσικά για όσους έχουν επιλέξει ως το κατάλληλο κινητό γι’αυτούς το «Diamond Ecstasy iPhone», το οποίο είναι αυτή τη στιγμή το πιο ακριβό Iphone σε ολόκληρο τον κόσμο, με την αξία του να αγγίζει τα 3,51 εκατομμύρια δολάρια.

Η κατασκευάστρια εταιρεία Goldgenie, η οποία επιμελείται την κατασκευή και το design της συσκευής, διαθέτει πολλά τρανταχτά ονόματα στην λίστα των πελατών της, όπως είναι οι Γιουσέιν Μπολτ, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Παφ Ντάντι.

Η συσκευή είναι κατασκευασμένη εξ ολκλήρου απο ατόφιο χρυσό, ενώ η διακόσμηση της αποτελείται απο δεκάδες μικροσκοπικά διαμάντια. Για να το αποκτήσει κάποιος, χρειάζεται να γίνει πρώτα παραγγελία, ενώ υπάρχει η επιλογή ενδιαφερόμενος να επιλέξει μεταξύ χρυσού, πλατίνα ή τελειώματα ροζ χρυσού, διαμαντιών και άλλων πολύτιμων λίθων.

Tags: