Τοp ταξιδιωτικές εφαρμογές.

Υπάρχουν συνολικά περισσότερες απο ένα εκατομμύριο εφαρμογές για smartphone, με δεκάδες καινούριες να κάνουν την εμφάνιση τους καθημερινά, καθιστώντας το λίγο δύσκολο να μπορούμε να γνωρίζουμε συνεχώς τί καινούριο υπάρχει.

Γι αυτό το λόγο, ψάξαμε και βρήκαμε για σας τις τέσσερις καλύτερες, «φρέσκες» εφαρμογές, οι οποίες μόλις κυκλοφόρησαν και είναι ιδανικές για όλους όσους λατρεύουν τα ταξίδια ή ταξιδεύουν συχνά λόγω δουλειάς.

1. Hopper
Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή θα εξοικονομήσετε εώς και 40% στην αγορα των αεροπορικών σας εισητηρίων, αφού ελέγχει για εσάς τις τιμές, τις συγκρίνει και σας προτείνει πότε είναι η καλύτερη περίοδος για να κλείσετε πολύ οικονομικά εισητήρια.

2. Detour
Η εφαρμογή Detour είναι ιδανική για όσους θέλουν να ανακαλύπτουν συνεχώς νέα πράγματα και να μαθαίνουν νέες ιστορίες. Προσφέρει έξι location-based διαδρομές στο Σαν Φρανσίσκο, επιτρέποντας στους χρήστες να ανακαλύψουν τις λιγότερο γνωστές περιοχές γύρω από την πόλη, ακούγοντας τις ιστορίες που κουβαλούν από έναν ειδικό αφηγητή.

3. Alfred
Με την εφαρμογή αυτή, θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όλες τις Mac εφαρμογές σας μέσω Iphone/Ipad, ενώ θα μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική σας ή να κλειδώσετε το Mac σας απο απόσταση.

4. Khan Academy
Αν είστε λάτρης του να μαθαίνετε συνεχώς νέα πράγματα, τότε αυτή η εφαρμογή θα γίνει η αγαπημένη σας. Με περισσότερα απο 4.000 βίντεο και ασκήσεις που συνεχώς ανανεώνται, θα μπορέσετε να μάθετε πολλά πράγματα απο την απόλυτη άνεση του καναπέ σας.

Tags: