Σεπτέμβριος 2012

Γεωργία: Μεγάλες διαδηλώσεις πριν τις κρίσιμες ...

Μαζική ήταν η συμμετοχή των πολιτών σε μία από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις που έχει οργανώσει ποτέ η αντιπολίτευση της Γεωργίας σήμερα Σάββατο στο Τμπιλίσι, δύο ημέρες πριν από τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Δευτέρα.Ο μεγαλύτερος συνασπισμός της αντιπολίτευσης, του πολυεκατομμυριούχου Μπίτζινα Ιβανιτσβίλι, συγκέντρωσε χιλιάδες υποστηρικτές του στην πλατεία Ελευθερίας, στην καρδιά της πρωτεύουσας, όπως ανέφεραν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.

Χωρίς Λαμπρόπουλο ο ΟΦΗ στην Κέρκυρα

 

Νοκ άουτ από το παιχνίδι με την Κέρκυρα τέθηκε ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος που δεν κατάφερε να προπονηθεί την Πέμπτη με αποτέλεσμα ο Νίκος Αναστόπουλος να τον αφήσει εκτός αποστολής.

 

"Στο μυαλό του Σπανούλη μόνο η νέα σεζόν"

 

Ο Μίσκο Ραζνιάτοβιτς ξεκαθαρίζει πως το μυαλό του Βασίλη Σπανούλη δεν... τρέχει στο ΝΒΑ, αλλά είναι συγκεντρωμένο στη σεζόν που έρχεται με τον Ολυμπιακό.

 

Μπάρμπας: Είμαι καλά, σας ευχαριστώ όλους!

 

Ο Κώστας Μπάρμπας που λαχτάρησε τους πάντες την Κυριακή κατά τη διάρκεια του αγώνα της Βέροιας με τον ΠΑΣ, όταν δέχθηκε τη μπάλα με δύναμη στο πρόσωπο του γύρισε η γλώσσα και λιποθύμησε, είναι απολύτως καλά και ευχαρίστησε τους πάντες για το ενδιαφέρον που έδειξαν.

 

Μάτα: Θέλω να βελτιωθώ

«Διψασμένος» για δουλειά, προκειμένου να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, είναι ο άσος της Τσέλσι Χουάν Μάτα.

«Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι, με πολλές υποχρεώσεις, στο Euro και τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά τώρα νιώθω έτοιμος και δυνατός. Θέλω να παίζω, διότι αγαπώ το ποδόσφαιρο. Η πρώτη μου χρονιά στην Τσέλσι ήταν απίστευτη , αλλά θέλω ακόμα να βελτιωθώ. Μπορώ, διότι είμαι ακόμα νέος. Θέλω να σημειώσω περισσότερα γκολ, να δημιουργώ περισσότερες φάσεις και να αμύνομαι καλύτερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός!

Σελίδες