Οκτώβριος 2013

Ποιος ξέρει για γνωριμίες μέσω κινητού

Καλησπέρα με λένε Τάκη και θέλω να μάθω κάποια πράματα για τις γνωριμίες μέσω κινητού. Από όσο βλέπω και ακούω τον τελευταίο καιρό από όλο και περισσότερους ανθρώπους είναι η τάση γνωριμίας μέσω κινητού. Δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένος με το θέμα αλλά θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω, γιατί από κοντά από ότι έχω καταλάβει δεν το έχω και τόσο. Η εταιρία που ακούγεται περισσότερο είναι η Teligron LTD που δίνει το νούμερο 54122 για να μιλάς με άλλους ανθρώπους μέσω του κινητού σου. Την έχει δοκιμάσει κάποιος από εσάς? Ξέρετε να μου πείτε κάτι?

Ο δρόμος της Μυρτούς

Η Μυρτώ ακόμα δίνει τον δικό της αγώνα πλέον από το ειδικό κέντρο αποκατάστασης του Χάρβαρντ και οι γιατροί επισημαίνουν ότι ο δρόμος που έχει να διανύσει είναι ακόμα μακρύς.

Η σημαντικότερη συνάντηση της ζωής μου

Με λένε Νικηφόρο και είμαι 34 χρονών είμαι από ένα μικρο χωριό της Χαλκιδικής που εκεί μεγάλωσα και έζησα τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου. Τα τελευταία 2 χρόνια γύρισα πίσω στο χωριό μου για οικονομικούς λόγους, και όπως καταλαβαίνεται εδώ τα πράματα είναι δύσκολα στην εύρεση γυναίκας. Όλοι εδώ στο χωριό είμαστε γνωστή γνωριζόμαστε από παιδιά και είναι δύσκολο μετά από τόσα χρόνια να δεις κάποιον ερωτικά. Ένα μεσημέρι που καθόμασταν με ένα φίλο στο καφέ του χωριού μου έλεγε για ένα site που έχει κλάνει εγγραφή.

Μπες με φόρα στον έρωτα

Θες να βγεις,να περάσεις καλά όπως όλο.Κάτι πάντα συμβαίνει και δε μπορείς να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο.Σε έχει πνίξει η δουλειά και τα χρέη,αλλά δεν μπορείς να έχεις αυτή τη μόνιμη δικαιολογία.Αν δε διασκεδάσεις τώρα,πότε? Κάντο όπως το κάνουν και όλοι οι άλλοι μπες σε ένα site γνωριμιών.Δοκίμασε και τα δωρεάν αλλά σύντομα θα διαπιστώσεις πως εκεί δε μπορείς να επενδύσεις απόλυτα, μπορεί να σε κοροϊδέψουν. Το συμβολικό τίμημα είναι αυτό που θα σου εξασφαλίσει μια παραπάνω σιγουριά ότι δεν θα "παίζουν" μαζί σου.

Κατάσχεση ψαριών

Στην Πάτρα το πρωί της Πέμπτης έγινε έλεγχος στην Ιχθυόσκαλα Πατρών από την Λιμενική Αρχή και βρέθηκαν προϊόντα που κατασχέθηκαν μερικά από αυτά ήταν:
- ξιφίας
- Μπακαλιάροι και
- Τσιπούρες

Σελίδες