Νοέμβριος 2013

Μια όχι εύκολη απόφαση

Έχω ένα δίλημμα, τόσο καιρό ήμουν μόνη μου και τώρα έχω δυο επιλογές και δεν ξέρω πως να διαλέξω. Θα τα πάρω τα πράγματα από την αρχή για να γίνει κατανοητό ποιο είναι το δίλημμά μου. Μετά από αρκετά μεγάλη χρονική περίοδο μοναξιάς είπα να βρω έναν νέο τρόπο γνωριμιών για να γνωρίσω κάποιον, ψάχνοντας βρήκα το νούμερο 54122 που δίνει υπηρεσίες μηνυμάτων και έτσι άρχισα να μιλάω με πολύ κόσμο για να βρω κάποιον και να καταλήξω ποιος μου ταιριάζει περισσότερο, αλλά δεν ήρθαν ακριβώς έτσι με κέρδισαν 2 γλυκύτατοι άνθρωποι που είναι υπέροχοι και οι δύο τους.

Μια διέξοδος

Καλησπέρα φίλοι μου, είμαι ο Μάνος και περίπου εδώ και ένα χρόνο έχω μετακομίσει στην πρωτεύουσα, είμαι από ένα μικρό χωριό της Καλαμάτας, οι καθημερινές εργασίες και το τρέξιμο δεν μου αφήνουν καθόλου ελεύθερο χρόνο για προσωπικές στιγμές οπότε δεν έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να κάνω φίλους τους μόνους που έχω για να πω μια κουβέντα είναι οι συνάδελφοί μου από την δουλεία, αλλά οι περισσότεροι έχουν τις οικογένειές τους και δεν βγαίνουν τόσο έξω.

Στην Καβάλα στους δρόμους οι εργαζόμενοι

Οι εργαζόμενοι της ψυχικής υγείας βγήκαν στην Λεωφόρο Καβάλας για να διαμαρτυρηθούν για το μέτρο διαθεσιμότητας που έχει ανακοίνωση το Υπουργείο Υγείας.

Μια κίνηση που βγήκε σε καλό

Καλησπέρα, η Βιβή είναι η γυναίκα της ζωής μου, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα υπάρξει ποτέ μια γυναίκα να με κάνει να αισθανθώ έτσι. Και να φανταστείτε ο τρόπος που γνωριστήκαμε δεν μπορείς να πεις ότι είναι και ο πιο κλασσικός. Γνωριστήκαμε με μια υπηρεσία μηνυμάτων με το νούμερο 54122, εγώ είχα κάνει εγγραφή σε αυτήν την υπηρεσία γιατί όσο καιρό προσπαθούσα να βρω κοπέλα με τον καθιερωμένο τρόπο δεν κατάφερα τίποτα όταν λέμε τίποτα εννοούμε τίποτα.... και επειδή έβλεπα ότι πολύς κόσμος έκανε έτσι γνωριμίες λέω και εγώ γιατί να μην το δοκιμάσω? τι έχω να χάσω?

Όλα τελικά γίνονται...

Σε κάθε άνθρωπο έρχεται κάποια στιγμή στην ζωή του που η επιθυμία να φτιάξει την ζωή του, εγώ αυτό το είχα από μικρή, δεν με ενδιέφερε τόσο να φτάσω ψηλά στα επαγγελματικά μου, με ένοιαζε να βρω έναν άνθρωπο να φτιάξω την ζωή μου και να κάνω οικογένεια. Όσο μεγάλωνα καταλάβαινα ότι αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται είναι δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο που να ταιριάξεις και να μπορείς να πορευτείς μαζί του μια ολόκληρη ζωή. Έκανα πολλές προσπάθειες αλλά τίποτα σπουδαίο.

Σελίδες