Ιανουάριος 2014

Συμπλοκές έξω απο το γραφείο του Βαρβιτσιώτη

Έξω από το γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη έκαναν συγκέντρωση φοιτητές για να διαμαρτυρηθούν για τα γεγονότα στο Φαρμακονήσι. Οι διαδηλωτές είχαν γράψει συνθήματα σε πανό κατά του Υπουργού. Όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ έκαναν συλλήψεις άρχισαν τα επεισόδια. Συνολικά συνελήφθησαν 45 άτομα.

Άνοιξε στα δύο η γη

Στην Αρχαία Ολυμπία στο χωριό Καυκανιά στο κέντρο του χωριού ξαφνικά η γη άρχισε να ανοίγει στα δύο και να καταπίνει οτι βρίσκεται γύρω της. Μέχρι στιγμής τρεις οικογένειες έχουν αναγκαστεί να αφήσουν τα σπίτια τους και μια επιχείρηση αναγκάστηκε να κλείσει γιατί από κάτω άρχισε να υποχωρεί το έδαφος. Όλο αυτό έγινε μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο. Στο χωρίο έχουν πάει μηχανικοί να δουν τι συμβαίνει και πως θα καταφέρουν να διορθώσουν το πρόβλημα.

Ελεύθερος ο Μπίμπερ

Λίγες ώρες μετά την σύλληψη του Τζάστιν Μπίμπερ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 2.500 δολαρίων, όταν βγήκε από τις φυλακές ο γνωστός τραγουδιστής ανέβηκε στο καπό του αυτοκινήτου για να χαιρετήσει τους θαυμαστές τους. Βέβαια ο γνωστός τραγουδιστής αν καταδικαστεί μπορεί να φυλακιστεί για 6 μήνες.

Νέα δημοσκόπηση

Νέα δημοσκόπηση ήρθε στην δημοσιότητα από την εταιρία Pulse RC που δείχνει προβάδισμα 3% του Σύριζα. Τα ποσοστά του κάθε κόμματος είναι τα ακόλουθα Σύριζα 23% ΝΔ 20% Χρυσή Αυγή 11% ΠΑΣΟΚ 5,5% ΚΚΕ 5% ΑΝ.ΕΛ 4,5% ΔΗΜΑΡ 2,5% Αλλο κόμμα 5,5% και οι αναποφάσιστοι κυμαίνονται στο 10,5%

Βόμβα στο Πάντειο

Άγνωστοι τηλεφώνησαν στο Πανεπιστήμιο Πάντειο στις 12 η ώρα το μεσημέρι ότι έχουν βάλει βόμβα στον χώρο του Πανεπιστημίου, είπαν ότι δεν είναι βόμβα και ότι το κάνουν για να δώσουν σαν αναρχικοί απάντηση στο σύστημα.

Δεν θα υπάρχει πλέον στρατονομία

Σε δηλώσεις που έκανε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος ξεκαθάρισε οτι πλέον στα Ελληνικά Στρατιωτικά Σώματα δεν θα υπάρχει η στρατονομία, η αερονομία και η ναυτονομία. Όλα τα σώματα θα έχουν μια κοινή στρατιωτική αστυνομία, που θα ελέγχει όλα τα σώματα.

Ληστεία σε βενζινάδικο

Ληστεία σε βενζινάδικο έγινε χθες το βράδυ στις 8 η ώρα έγινε στο Βραχάτι Κορινθίας, η αστυνομία κατεδίωξε τους υπόπτους που δεν σταμάτησαν με το αυτοκίνητό τους όταν οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα για έλεγχο. Όταν κατάφεραν και ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο συνέλαβαν έναν 27χρονο Αλβανό με το πιστόλι και τα χρήματα της ληστείας και ακόμα γίνονται έρευνες για να εντοπιστεί ο συνεργός του.

Σύλληψη για Αβατάγγελο

Συνελήφθη ξανά ο επιχειρηματίας Αλέξανδος Αβατάγγελος επειδή παραβίασε κάποιους όρους που του είχαν δοθεί όταν αφέθηκε ελεύθερος για την υπόθεση των υποβρυχίων.

Πέθανε για ένα κινητό

Στο Σικάγο των ΗΠΑ ενός 26χρονου του έπεσε το κινητό του μέσα στην παγωμένη λίμνη και έπεσε για να το πιάσει όταν οι δυο φίλοι του τον είδαν προσπάθησαν να τον σώσουν. Ο 26χρονος τελικά δεν τα κατάφερε η μια κοπέλα που ήταν μαζί του αγνοείται και θεωρείτε από τις αρχές ότι είναι νεκροί ενώ ο φίλος του που ήταν μαζί βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Σελίδες