Αύγουστος 2014

Κατάπιε το ρολόϊ του!!!!

Σ μία στιγμή απόγνωσης,ένας κρατούμενος στις φυλακές Αλικαρνασσού κατάπιε το ρολόϊ του,για να μπορέσει να εξασφαλίσει μερικές στιγμές εκτός κελιού.

Ο νεαρός άντρας,μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείου Ηρακλείου,όπου με χειρουργική επέμβαση αφαιρέθηκε το ρολόϊ,το οποίο είχε φτάσει πλέον στο στομάχι του.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος κρατούμενος καταπίνει κάποιο αντικείμενο με σκοπό να περάσει λίγες ώρες εκτός φυλακής.

Tags: 

Ο άντρας με τα 12 δάχτυλα!

Ο Yoandri Hernandez Garrido είναι ένας 37χρονος άνδρας απο το Baracoa της Κούβας.
Είναι αρκετά γνωστός και αγαπητός στη χώρα του και μάλιστα πολλοί τουρίστες επισκέπτονται την πόλη του για να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του.

Αυτό που κάνει τον Yoandri τόσο ιδιαίτερο είναι τα 2 εξτρά δάχτυλα που έχει,ένα σε κάθε χέρι.

Tags: 

Ανοίγει για το κοινό ο σταθμός του μετρό Θεσσαλονίκης «Πανεπιστήμιο»

Στο κοινό θα παρουσιαστεί σήμερα το απόγευμα, από τις 17:30-20:00, ο σταθμός του μετρό Θεσσαλονίκης «Πανεπιστήμιο».

Επανέρχεται η θανατική ποινή στην Ελλάδα!!!

Στους κύκλους του υπουργείου δικαιοσύνης συζητιέται έντονα τελευταία η επαναφορά της θανατικής ποινής σε ανθρώπους που έχουν υπερβεί κατά πολύ τα όρια του νόμου.
Η σκέψη αυτή στηρίζεται στην ανικανότητα του υπουργείου να λειτουργήσει τις φυλακές με τα λιγοστά κονδύλια που δέχεται απο το ελληνικό κράτος.
Αξιωματούχος του Αρείου Πάγου έλεγε μεταξύ σοβαρού και αστείου το πόσο χρήσιμο θα ήταν για την κοινωνία μας να επανέλθει η θανατική ποινή και το πως θα ελλάτωνε την εγκληματικότητα στην ελλάδα μέσα σε 10 μέρες.
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Tags: 

Έκαναν «φτερά» οι εικόνες.

Έτριβε τα μάτια του ο ιερέας της μικρής εκκλησίας σε ορεινό χωριό της Αλεξανδρούπολης το πρωϊ της Κυριακής.

Ο γηραιός άντρας πήγε στο ξωκκλήσι λίγο μετά την αυγή,όπως συνηθίζει κάθε Κυριακή για τα τελευταία 20 χρόνια,για να προετοιμάσει την εκκλησία για την κυριακάτικη λειτουργία.

Αυτό που αντίκρυσε,μπαίνοντας στο ιερό,τον έκανε να τρίβει τα μάτια του.

Όλες οι επίχρυσες εικόνες είχαν εξαφανιστεί ,ακόμα και κάποια τάματα με επίστρωση απο ασήμι.

Tags: 

Εξαφανίστηκαν τα περιστέρια της Κοτζιά

Εξαφανίστηκαν τα περιστέρια απο την πλατεία Κοτζιά στο κέντρο της Αθήνας.
Υπήρχαν πάνω απο 2000 περιστέρια που σύχναζαν στην εν λόγω πλατεία ενώ έχουν απομείνει πλέον μόνο και μεταβίας 150...
Η απάντηση στο πως εξαφανίστηκαν είναι απλή.Ούκ ολίγες φορές,αυτόπτες μάρτυρες έχουν δει μετανάστες να στήνουν ξώβεργες για να βγάλουν το μεσημεριανό τους φαγητό.Η ελληνική αστυνομία σηκώνει τα χέρια ψηλά ενώ οι μαγαζάτορες της περιοχής απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Tags: 

Άγριος καβγάς μεταξύ συμπέθερων.

Μεγάλος καβγάς ξέσπασε κατα τη διάρκεια συνοικεσίου σε χωριό της Ρουμανίας,50χλμ ανατολικά του Βουκουρεστίου.

Οι δύο άντρες ήρθαν σε αντιπαράθεση λόγω μιάς παλιάς κόντρας και άρχισαν να λογομαχούν έντονα.
Χωρίς πολλή καθυστέρηση,πιάστηκαν στα χέρια και μάταια συγγενείς και λοιποί παρόντες προσπαθούσαν να τους χωρίσουν.

Η βραδιά έληξε άδοξα,με τους δύο πεθερούς να μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο,ο μεν με σπασμένο χέρι και ο δε με σπασμένο σαγόνι.

Tags: 

Κεράσια...με διεγερτικές ιδιότητες!!!

Κεράσια που υπόσχονται να ανεβάσουν την λίμπιντο σας στα ύψη ισχυρίζεται πως παράγει ένας παραγωγός απο την Ευρυτανία!

Τα θαυματουργά αυτά κεράσια έχουν γίνει ανάρπαστα σε όλες τις γύρω περιοχές και πολλοί είναι αυτοί που δηλώνουν πως έχουν δεί σημαντικά αποτελέσματα.

Η επιδρασή είναι ίδια σε άντρες και γυναίκες,ενώ παράλληλα,όπως λέει και υπερήφανος παραγωγός,κάνουν και καλό στην υγεία!

Tags: 

Πρόταση γάμου...στο μετρό!!!

Ένα πολύ ρομαντικό θέαμα αντίκρυσαν όσοι χρησιμοποίησαν την Γραμμη του Μετρό προς Ελληνικό σήμερα το πρωϊ!

Ένας νεαρός άντρας αποφάσισε να κάνει έκπληξη στη σύντροφο του και να της κάνει πρόταση γάμου μέσα στο μετρό,καθώς πήγαιναν στις δουλειές τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν απο μερικά χρόνια,πάλι στο μετρό,διότι αυτό το μέσο χρησιμοποιούσαν και οι δύο κάθε πρωϊ για να πάνε στη δουλειά.

Tags: 

Ο αξέχαστος Σάκης Μπουλάς

Ο Αθανάσιος (Σάκης) Μπουλάς (Κιλκίς 11 Μαρτίου 1954 - Μαρούσι Αττικής 21 Φεβρουαρίου 2014), υπήρξε Έλληνας ηθοποιός, στιχουργός, ερμηνευτής και παρουσιαστής θεαμάτων.
Γεννήθηκε στο Κιλκίς, στις 11 Μαρτίου 1954 αλλά η καταγωγή του ήταν από τον Πειραιά, όπου και μεγάλωσε. Όταν ήταν μικρός, οι γονείς του τον παρότρυναν να γίνει δικηγόρος λόγω της άνεσης που παρουσίαζε στον λόγο, όμως αυτός επέλεξε το τραγούδι και την ηθοποιία. Παλαιότερα ήταν ιδιοκτήτης ενός καταστήματος με έπιπλα. Είχε επίσης πει πως δεν του άρεσε ο γάμος, καθώς έτσι αιχμαλωτίζεται η ανεξαρτησία του.

Tags: 

Σελίδες