Δεκέμβριος 2014

Νέο χρήσιμο gadget: Στυλό-φορτιστής.

Μία εταρεία με έδρα το Λονδίνο αποφάσισε να ρισκάρει και να δημιουργήσει ένα άκρως καινοτόμο gadget για τους απαιτητικούς του είδους, το οποίο όπως όλα δείχνουν, θα σαρώσει τις αγορές.

Πρόκειται για ένα στυλό, το οποίο όμως δεν είναι ένα απλό στυλό καθώς μπορεί να λειτουργήσει και ως φορτιστής για το smartphone σας ενώ λειτουργεί ως φορτιστής και για προϊόντα Apple αλλά και γενικότερα όλα τα gadgets.

Tags: 

Επιτέλους βγήκε στο εμπόριο...

Ενα νέο είδος γυαλιών ηλίου έρχεται απο το καλοκαίρι για να ταράξει τα ...νερά σε αυτούς που επιθυμούν μια πιο ολοκληρωμένη όραση.
Το εγχείρημα έρχεται απο κινέζικων συμφερόντων εταιρεία, η οποία βγάζει σε παραγωγή,οικιακά γυλιά ηλίου εφοδιασμένα με φιλτρα UV και ακτίνες Χ... Καλά ακούσατε μιας και οι κινέζοι τόλμησαν να βγάλουν σε παραγωγή γυαλιά με ακτίνες οι οποίες επιτρέπουν στο χρήστη να βλέπει μέσα απο ρούχα τοίχους,κοκ.
Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται απο τα τέλη της δεκαετίας του ’70 και ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένη στους κόλπους της παγκόσμιας αντικατασκοπείας.

Tags: 

Το απόλυτο gadget για σινεφίλ!

Είναι άπειρες οι φορές που καθόμαστε για να παρακολουθήσουμε μία ταινία και καταλήγουμε να βλέπουμε μόνο τα πρώτα δέκα λεπτά, αφού μετά μας παίρνει ο ύπνος στον καναπέ, με αποτέλεσμα να μην έχουμε ιδέα τί έγινε στο τέλος.

Λύση σε αυτό το «πρόβλημα» φαίνεται να βρήκε η UK Virgin Media, η οποία σχεδιάζει ένα νέο και μοναδικό wearable, το οποίο θα παρακολουθεί και μετράει τους παλμούς της καρδιάς και μόλις εκείνοι «πέσουν» επειδή θα έχουμε κοιμηθεί, θα στέλνει εντολή στο Tivo και έτσι εκείνο θα ξεκινά την εγγραφή, για να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε αυτό που βλεπαμε αργότερα.

Tags: 

Έλληνας ο εφευρέτης του ηλεκτρονικού φακελώματος

Ο Δημήτρης Φιορέλλης απο την Πάτρα είναι ο εφευρέτης του ηλεκτρονικού φακελώματος που θα ισχύσει απο το 2018 σε 154 χώρες του κόσμου. Ο Έλληνας προγραμματιστής εξέλιξε ενα κοινό τσιπάκι υπολογιστή σε ένα παντοδύναμο database που ανιχνεύεται απο ειδικούς παλμογράφους σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, και θα μπεί στις καινούριες ταυτότητες των πολιτών απο τον Σεπτέμβριο του 2018.

Tags: 

Είστε έτοιμοι για την απόλυτη εμπειρία gaming?

Ένα νέο και άκρως καινοτόμο tablet, που είναι ταυτόχρονα και η απόλυτη παιχνιδομηχανή, κατέφτασε στην Ελλάδα και είναι έτοιμο να σας καταπλήξει.

Το νέο αυτό προϊόν, με τον μοναδικό σχεδιασμό του, με τον δυναμικό 4-πύρηνο επεξεργαστή και την 12-πύρηνη κάρτα γραφικών NVIDIA πρόκεται κυριολεκτικά να σας καταπλήξει.

Tags: 

Γνωρίστε το Elevate.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, λίγο πριν μας αφήσει για τα καλά το 2014, η Apple δημοσίευσε μία λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές που δημιουργήθηκαν για Iphone.

Για την χρονιά που μας πέρασε, η εταιρεία-κολοσσός τοποθέτησε στην πρώτη θέση την εφαρμογή Elevate, χαρίζοντας της έτσι το τίτλο της καλύτερης εφαρμογής για Iphone 2014.

Tags: 

Οθόνη στο χέρι σας με ένα απλό βραχιόλι.

Η γαλλική εταιρεία Circlet με υπερηφάνεια παρουσιάζει το νέο της δημιούργημα το οποίο αποτελεί επανάσταση στο χώρο της τεχνολογίας και των gadget.

Πρόκειται για ένα «έξυπνο» βραχιόλι, το οποίο σας δίνειτ η δυνατότητα να μετατρέψετε το ίδιο σας το χέρι σε οθόνη! Το πρωτοποριακό gadget με το όνομα «Cicret Bracelet», με τη βοήθεια μικρών αισθητήρων και ενός μικρού προβολές, μετατρέπει το χέρι σε μία μικρή οθόνη αφής.

Tags: 

Eξαντλήθηκε ήδη το επετειακό Playstation 4.

Με αφορμή τον εορτασμό των 20 χρόνων που μετρά ήδη η διάσημη παιχνιδομηχανή Playstation, η κατασκευάστρια εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει μία ειδικά σχεδιασμένη κονσόλα, σε περιορισμένο μάλιστα αριθμό αντιτύπων, η οποία έχει σαρώσει τις πωλήσεις και φυσικά έχει ήδη εξαντληθεί.

Η περιορισμένης έκδοσης παιχνιδομηχανή ξεπούλησε μέσα στις πρώτες μέρες κυκλοφορίας, με αρχική τιμή πώλησης στα 500 δολλάρια. Δεν είναι λίγοι όμως αυτοί που επέλεξαν να βγάλουν σε δημοπρασία τις επετειακές κονσόλες, ακόμα και λεπτά μετά την παραλαβή τους.

Tags: 

Νεό gadget για τους επιρρεπείς στις παρασπονδίες!

Ένα νέο και καινοτόμο gadget για όλους εμάς που είμαστε λιγάκι επιρρεπείς στις παρασπονδίες και χρειαζόμαστε κάτι να μας «κοντρολάρει», είναι εδώ και υπόσχεται να φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές μας, με την καλή έννοια φυσικά!

Η αμερικάνικη εταιρεία Pavlok σχεδίασε ένα ειδικό βραχιόλι, το οποίο φοριέται στον καρπό και σκοπός του είναι να βοηθήσει τον ιδιοκτήτη του να κόψει τις κακές συνήθειες. Και αυτό το πετυχαίνει ηλεκτρίζοντας τον χρήστη, κάθε φορά που κάνει κάτι «κακό».

Tags: 

Αναγκαστική αναβάθμιση του Youtube, εξαιτίας του «Gangnam Style».

Απο την ημέρα που κυκλοφόρησε η γνωστή επιτυχία «Gangnam Style» και ανέβηκε το βίντεο κλιπ στο Youtube, το βίντεο έγινε σε χρόνο μηδέν viral, κάνοντας το γύρο του κόσμου και μέχρι σήμερα αποτελεί επιλογή πολλών χρηστών, παρά το γεγονός οτι μετράει ήδη δύο χρόνια κυκλοφορίας.

Αποτελεί μάλιστα το πρώτο βίντεο στα χρονικά του Youtube, το οποίο ξεπέρασε το 1 δις σε προβολές, ενώ το περασμένο Μάϊο έσπασε κάθε ρεκόρ, ξεπερνώντας ακόμα και 2 δισεκατομμύρια views.

Tags: 

Σελίδες