Σεπτέμβριος 2015

Ιαπωνική εταιρεία προειδοποιεί: Μην κάνετε σεξ με τα ρομπότ.

Σε μία ελαφρώς...έξαλλη ανακοίνωση προέβη η ιαπωνική εταιρεία SoftBank, η οποία είναι ο περήφανος δημιουργός του μοναδικού ρομπότ που ακούει στο όνομα Pepper, καθώς ανήγγειλε πως οι ιδιοκτήτες των ρομπότ θα είναι υποχρεωμένοι να υπογράψουν ένα συμφωνητικό το οποίο αναφέρει πως απαγορεύεται ρητά να προβούν σε σεξουαλικές και γενικότερα ανάρμοστες συμπεριφορές με το ρομπότ τους.

Tags: 

Τα ευρήματα του Μετρό στον Πειραιά

Ο αρχαίος Πειραιάς υδροδοτήθηκε με ένα πυκνό σύστημα δεξαμενών, που τώρα βρίσκουν οι αρχαιολόγοι σε πολλά οικόπεδα.
Περισσότερες από 600 δεξαμενές και φρέατα έχουν αποκαλυφθεί τις τελευταίες δεκαετίες. Τα ευρήματα πολλαπλασιάστηκαν με τις σωστικές ανασκαφές που διενεργήθηκαν για την επέκταση της γραμμής 3 του μετρό (Χαϊδάρι - Πειραιάς).
Τα έργα ύδρευσης που αποκαλύφθηκαν στο πλαίσιο των συγκεκριμένων ανασκαφών,αποτελούν αναμφίβολα ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο της αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας. Περιλαμβάνουν φρέατα, υπόγειες δεξαμενές, ενωτικές σήραγγες και υδραγωγείο. 

Tags: 

Χρήσιμες ιστοσελίδες για ανθρώπους που διψούν για γνώση!

Αν είστε απο τους ανθρώπους που μπορούν να χειριστούν την τεχνολογία με περίσσια ευκολία ή ακόμα κι ο ελεύθερος σας χρόνος είναι ιδιαίτερα περιορισμένος αλλά παρόλ'αυτά επιθυμείτε να βρείτε ένα κενό στο πρόγραμμα σας για να συλλέξετε κι άλλες πληροφορίες, τότε οι ιστοσελίδες που ακολοθούν είναι ιδανικές για εσάς.

Μπορείτε πλέον μέσα απο τη μαγεία του υπολογιστή σας και του διαδικτύου να παρακολουθήσετε μαθήματα, σεμινάρια, να μάθετε να λειτουργείτε νέα και πιο εξελιγμένα προγράμματα και γενικά, να κάνετε ένα βήμα παραπέρα και να εμπλουτίσετε ακόμα περισσότερο τις γνώσεις!

Tags: 

Έρχεται το κουμπί "dislike" στο Facebook.

Απο τις πρώτες μέρες που εμφανίστηκε το φαινόμενο κοινωνικής δικτύωσης που ονομάζεται Facebook, είναι χιλιάδες οι χρήστες που ζητούσαν επανειλημμένα να προστεθεί ένα κουμπί "dislike" στα ήδη υπάρχοντα.

Η απάντηση που έδιναν μέχρι στιγμής οι υπεύθυνοι σε σχέση με αυτή την υπόθεση ήταν πάντα αρνητική. Μετά απο τόσες απαιτήσεις, ο ιδιοκτήτης Zούκερμπεργκ αποφάσισε να αλλάξει γνώμη και να σκεφτεί το ενδεχόμενο να βάλει τελικά το πολυπόθητο κουμπί.

Tags: 

Χωρίς πετρέλαιο ή βενζίνη. Swincar είναι η λύση!

Το τετράτροχο ηλεκτρικό όχημα Swincar αναμένεται να βγει στην παραγωγή περίπου στα τέλη Οκτωβρίου. Οι τέσσερις τροχοί του έχουν ανεξαρτησία στην κίνηση, έτσι ώστε να μπορούν να ξεπερνούν και το πιο δύσκολο εμπόδιο και αυτό το κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό στους λάτρεις της περιπέτειας, μιας και ανεβαίνει ακόμα και σε επίπεδα με κλήση 70%.. Η εταιρία που το κατασκεύασε βρίσκεται στη νότια Γαλλία.

Tags: 

Νέα εφαρμογή για πολυτελείς καταστάσεις.

Ένα νέο app, το οποίο διαθέτει πληροφορίες για τις πολυτελείς αίθουσες αναμονής σε αεροδρόμια σε όλο τον πλανήτη, για όλους τους ενδιαφερόμενους χρήστες smartphone, οι οποίοι ταξιδεύουν συχνά και η πολυτέλεια και η άνεση είναι λέξεις που τους χαρακτηρίζουν.

Tags: 

Το απόλυτο gadget για τέλειες selfies!

Τον καλύτερο δυνατό φωτισμό για να μπορείς να τραβάς επιτέλους τις καλύτερες selfie του κόσμου αποφάσισε να προσφέρει μία νεαρή Ιαπωνέζα φωτογράφος, η οποία, ενώ τραβούσε καταπληκτικές φωτογραφίες τους άλλους, δεν μπόρεσε ποτέ να βγάλει μία αξιοπρεπή selfie, κυρίως γιατί δεν μπορούσε να ρυθμίσει καλά το φωτισμό.

Δημιούργησε λοιπόν ένα gadget το οποίο ονομάζεται "Kira" και αυτό που κάνει είναι να εφαρμόζει διακριτικά πάνω στο κινητό και να φωτίζει κατάλληλα το άτομο που θέλει να τραβήξει φωτογραφία.

Tags: 

Νέα εποχή για το αγαπημένο μας Google!

Το καινούριο της λογότυπο αποφάσισε να παρουσιάσει η εταιρεία Google, λίγο καιρό αφότου ανακοίνωσε πως θα πραματοποιηθούν γενικότερες αλλαγές στην οργάνωση του ομίλου.

Όπως γνωρίζετε πολύ καλά όλοι, το κλασσικό λογότυπο με τα τέσσερα χαρακτηριστικά χρώματα (μπλε, κόκκινο, κίτρινο και πράσινο) μοιάζει με το λογότυπο της Alphabet, η οποία δεν είναι άλλη απο την μητρική εταιρεία της Google.

Tags: