Νοέμβριος 2015

Τί είναι το "Δικαίωμα στη Λήθη";

Το προσωπικό του "Δικαίωμα στη Λήθη" έχουν διεκδικήσει μέχρι στιγμής 2.044 Έλληνές, οι οποίοι υπέβαλαν το σχετικό αίτημα τους στη Google έτσι ώστε να διαγραφεί οποιαδήποτε αποτέλεσμα περιέχει το όνομα τους.

Το συγκριμένο αίτημα αποτελεία πλέον παγκόσμιο φαινόμενο, με πολίτες απο χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία και η Βρετανία να έχουν ζητήσει και να τους έχει ήδη χορηγηθεί αυτή η "ιντερνετική" αμνηστία.

Tags: 

Επανάσταση στη διάρκεια της μπαταρίας των κινητών

Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζατε για τα διάφορα smartphone (και όχι μόνο) και τη διαδικασία που χρειάζονται για να φορτίσουν, η οποία φυσικά είναι γνωστή σε όλους, κυρίως γιατί αναγκαζόμαστε να την επαναλαμβάνουμε αρκετά συχνά.

Τα παράπονα εκατομμυρίων χρηστών ανά τον κόσμο οδήγησε μία ομάδα Βρετανών επιστημόνων να δημιουργήσουν ένα ειδικό υλικό απο το οποίο θα είναι φτιαγμένη η θόνη του εκάστοτε gadget, είτε αυτό είναι smartphone, smartwatch, tablet κτλ.

Tags: 

Πώς να φλερτάρεις στο Instagram χωρίς να φανείς περίεργος

Η αναγκαιότητα της εποχής θέλει το φλερτ να γίνεται κυρίως μέσα απο τα social media. Βέβαια συνήθως αυτό αναλαμβάνουν να το κάνουν οι άντρες. Αλλά και οι γυναίκες μπορούν με το σωστό τρόπο να δείξουν την προτίμησή τους, χωρίς να χάσουν τον ρόλο τους. Το φλερτ στο Instagram είναι η τελευταία λέξη της μόδας.

Προσοχή όμως στον απαιτητικό και ύποπτο κόσμο του ίντερνετ, υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες για να τραβήξεις την προσοχή κάποιου. Για να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του χωρίς να σε πει περίεργο και να σε παρεξηγήσει.

Κάνε follow

Tags: 

Η Θεωρία της Σχετικότητας μέσα απο τα μάτια ενός 18χρονου.

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για τον νεαρό μαθήτη που έκλεψε τις εντυπώσεις στον διαγωνισμό Breakthrough Prize της Σίλικον Βάλεϊ, όπου και διεκδίκησε και κέρδισε επάξια το πρώτο βραβείο και μαζί 400.000 δολάρια.

Ο λόγος για τον 18χρονο Ryan Chester απο το Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος κατάφερε μέσα σε ένα βίντεο περίπου 7 λεπτών να εξηγήσει τα πάντα για τη Θεωρία της Σχετικότητας του Αϊνστάιν.

Το βίντεο αυτό αποδείχτηκε και ο νικητής της βραδιάς σε ένα διαγωνισμό που εγκαινίασαν μάλιστα ο ο Mark Zuckerberg του Facebook και ο Sergey Brin της Google!

Tags: 

Το Instagram διέγραψε λογαριασμός και προκάλεσε οργή.

Στην απόφαση να προχωρήσει σε μόνιμη διαγραφή όλων των λογαρισμών που παραβιάζουν έστω και στο ελάχιστον στην πολιτική του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, χωρίς μάλιστα να υπάρχει η δυνατότητα επαναφοράς.

Ο λόγος που οδήγησε σε αυτή την απόφαση ήταν η διαφωνία της τραγουδίστριας Janet Jackson αφού ένας θαυμαστής ανέβασε μερικά βίντεο απο την τελευταία της συναυλία στο λογαριασμό του.

Tags: 

Συνεχίζονται οι αλλαγές στο Facebook.

Το αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, συνεχίζει τις αλλαγές και ολοένα παρουσιάζει καινούριες λειτουργίες ή ακόμα καταργεί μερικές παλιές που δεν ήταν και τόσο αγαπητές.

Όπως ανακοίνωσε και το περιοδικό Times, το Facebook προχωρα σε ανανεώσεις και καταργεί κάτι που εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο θεωρούσαν το πιο μισητό χαρακτηριστικό του, το φάκελο με τα μηνύματα "Άλλα" ή αλλιώς "Other".

Tags: