Ιούνιος 2016

Ο πρώτος “ηλεκτρικός αυτοκινητόδρομος” έκανε το ντεμπούτο του στην Σουηδία

Η εταιρεία Siemens και η Scania συνεργάστηκαν σε μία δοκιμή στην Σουηδία που ονομάζεται ο πρώτος στον κόσμο “ηλεκτρικός αυτοκινητόδρομος”.

Σε 43% ποσοστό ανιχνεύθηκε συγκεκριμένο κακόβουλο λογισμικό στην Ελλάδα

Η τηλεμετρία ESET LiveGrid εμφανίζει μία κορύφωση στην ανίχνευση του κακόβουλου λογισμικού «JS/Danger.ScriptAttachment» σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Τα πιο αξιοσημείωτα ποσοστά ανίχνευσης σημειώνονται στο Λουξεμβούργο (67%), Τσεχία (60%), Αυστρία (57%), Ολλανδία (54%) και Ηνωμένο Βασίλειο (51%), αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Ιδιαίτερα αυξημένα παρουσιάζονται και τα ποσοστά ανίχνευσης σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου φτάνουν στο 43%.

Tags: 

Η Airbus παρουσίασε το πρώτο μίνι-αεροπλάνο που βγήκε από τρισδιάστατο εκτυπωτή

Το πρώτο στον κόσμο τρισδιάστατα εκτυπωμένο μικρό αεροπλάνο, με την ονομασία THOR, παρουσίασε η Airbus στη διεθνή αεροδιαστημική έκθεση στο αεροδρόμιο Σένεφελντ, κοντά στο Βερολίνο.

Το αεροπλανάκι -το οποίο θα μπορούσε να θεωρηθεί και μεγάλο drone, δεν έχει παράθυρα, ζυγίζει μόλις 21 κιλά και το μήκος του δεν ξεπερνά τα τέσσερα μέτρα- προσέλκυσε τα βλέμματα των επισκεπτών, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Tags: 

To Minecraft έχει πουλήσει περισσότερα από 106 εκατομμύρια αντίτυπα

Περισσότερα από 106 εκατομμύρια αντίτυπα του Minecraft έχουν πωληθεί έως σήμερα, ανακοίνωσε η Microsoft, ενώ ο ακριβής αριθμός είναι 106.859.714. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης πολλά ακόμα στατιστικά για την τεράστια απήχηση, που έχει το παιχνίδι, όσο και για τη διάρκειά του στο χρόνο.

Από την αρχή του 2016, πωλούνται περίπου 53.000 αντίτυπα κάθε μέρα, ενώ το πλήθος παικτών Minecraft είναι μεγαλύτερο από ποτέ. Κάθε μήνα περισσότεροι από 40 εκατομμύρια μοναδικοί παίκτες παίζουν όλες τις εκδόσεις του τίτλου της Microsoft.

Tags: 

Αποκαλύφθηκε το νέο SONY Xperia E5

Μετά από αρκετές φήμες, η Sony αποκάλυψε σήμερα επίσημα το νέο SONY Xperia E5. Το νέο entry-level handset είναι εξοπλισμένο με οθόνη 5" 720p ανάλυσης και έχει επεξεργαστή Mediatek MTK6735 με τέσσερις πυρήνες Cortex-A53 στα 1,3GHz. Η μνήμη RAM φτάνει τα 1.5GB και 16GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης.

Tags: