Μάρτιος 2014

Άλλοι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση Φύσσα

Τρία ακόμα άτομα οδηγήθηκαν στη φυλακή για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Οι τρεις αυτοί κατηγορούμενοι φαίνεται να έχουν πάρει μέρος στο τάγμα εφόδου εκείνο το μοιραίο βράδυ, στο τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής που σκότωσε τον άτυχο νεαρό.

Κατά την απολογία τους οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν πως δεν έχουν καμία σχέση με τη δολοφονία του Φύσσα και πως πίστευαν ότι το κάλεσμα της Χρυσής Αυγής με γραπτό μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα ήταν για να πάνε να βοηθήσουν στην ιχθυόσκαλα ή για κάποια διανομή συσσιτίου.

Επίσης τέσσερις ακόμα κατηγορούμενοι απολογούνται την Δευτέρα για την υπόθεση της επίθεσης σε αλλοδαπούς εργάτες στην Ιεράπετρα στην Κρήτη.

Η προετοιμασία για το τέλος ζωής των windows xp

Όπως όσοι εργάζονται στη βιομηχανία των υπολογιστών γνωρίζουν ήδη, τα Windows XP στις 8 Απριλίου 2014 φτάνουν στο τέλος της ζωής τους. Η Microsoft δεν θα συνεχίσει να δημοσιεύει ενημερώσεις ασφαλείας γι αυτά, και δεν θα βρει επόμενο πακέτο ενημερώσεων . Παρόλο όμως που το γεγονός αυτό είναι γνωστό εδώ και μήνες, το λειτουργικό είναι πολύ δημοφιλές στις εταιρείες, και έχει πολύ μεγάλο κομμάτι της πίτας και στους οικιακούς χρήστες. Ακόμα και τα ATM το χρησιμοποιούν, και θα συνεχίσουν για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα.

Άντε λοιπόν, άλειψε βούτυρο στο ψωμί σου χωρίς τύψεις...

Και μην είσαι τόσο τραγικός στο να αφαιρείς κάθε ίχνος λίπους από τη μπριζόλα σου! Επιτέλους η αντίληψη πως κάθε είδος λίπους κάνει κακό έχει αρχίσει να χάνει έδαφος. Και είναι ακόμα καλύτερο, ο πραγματικός εχθρός στη διατροφή μας, η ζάχαρη και τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα αποκτούν τη θέση που τους αξίζει.

Η εδώ και πολλά χρόνια τάση να αντικαθιστούμε το βούτυρο με μαργαρίνη, μόνο και μόνο επειδή μας το έλεγαν οι "ειδικοί", ίσως να μην ήταν και τόσο σωστή.

Αρκάνσας: Συνελήφθη άνδρας ο όποίος ζητούσε από την ταμία της τράπεζας... να του τις βρέξει

Ένας άνδρας από το Αρκάνσας των ΗΠΑ, συνελήφθη χθες για παρενόχληση, καθώς έπαιρνε τηλέφωνο μια ταμία τράπεζας στην δουλειά της και της ζητούσε όυτε λίγο ούτε πολύ, να του τις βρέξει στον πωπό.

Ο Ντέικ Πάρκς, 50 χρόνων, αφού επισκέφθηκε ένα κατάστημα τράπεζας, έφυγε και μετά έπαιρνε τηλέφωνο την νεαρή ταμία που τον είχε εξυπηρετήσει πριν λίγο και την παρενοχλούσε.

Είναι φρούτο ή λαχανικό;

Υπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με τη ντομάτας, κι αυτό γιατί τα στοιχεία που ορίζουν τα φρούτα και τα λαχανικά διαφέρουν ανάλογα ποιον θα ρωτήσεις. Είναι στην ουσία μια διαμάχη ανάμεσα στους κηπουρούς και τους μάγειρες. Χυμώδες μέρος του φυτού που περιείχε τους σπόρους και προέκυπτε από το άνθος του φυτού.

Κύπρος: Και στα Κατεχόμενα υποχρεωτικά τα μαθήματα ελληνικών.

Εξελίξεις φαίνεται πως θα έχουμε σχετικά σύντομα στο Κυπριακό. Τουρκοκύπριου δημοσιογράφος, υποστηρίζει πως τα Ελληνικά άρχισαν να διδάσκονται στα σχολεία της κατεχόμενης Κύπρου και μάλιστα σαν υποχρεωτικό μάθημα.

Επιπλέον, το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Συμβούλιο των κατεχομένων, αποφάσισε την κατάργηση της πρωινής ορκωμοσίας των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων. Να σημειώσουμε εδώ πως ο όρκος των Τουρκοκυπρίων μαθητών είχε έντονο εθνικιστικό χαρακτήρα και το περιεχόμενό του δήλωνε την υπερηφάνεια των μαθητών για την τουρκική καταγωγή τους.

Η πιο καυτή εξάτμιση μηχανής που είδατε ποτέ..

Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε ότι οι εξατμίσεις των μηχανών ύστερα από λίγη ώρα λειτουργίας έχουν τεράστια θερμοκρασία. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που κάποιος ακουμπάει πάνω τους και παίρνει για δώρο ένα πολύ σοβαρό έγκαυμα.

Τι γίνεται όμως όταν η εξάτμιση ξεπερνάει τα γνωστά όρια; Δείτε στο βίντεο την πιο θερμή εξάτμιση μηχανής που θα δείτε ποτέ σας.

Απίστευτο: Δείτε τι βρήκε όταν άνοιξε το λαπτοπ του για επισκευή

Ένας άτυχος νεαρός άνοιξε το λαπτοπ του για να το επισκευάσει αφού αντιμετώπιζε προβλήματα λειτουργίας και δεν πίστευε στα μάτια του με αυτό που βρήκε.
Η έκπληξη που τον περίμενε ήταν το λιγότερο αηδιαστική ενώ σίγουρα η ανάμνηση θα του μείνει για πολύ καιρό στο μυαλό...
Δείτε το βίντεο:

Τι αλλάζει με το σχολικό έτος;

Το Υπουργείο Παιδείας, εξετάζει το ενδεχόμενο να προβεί σε αλλαγές τόσο στην ημερομηνία έναρξης και λήξης της σχολικής χρονιάς όσο και στις σχολικές αργίες.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες προς το παρόν πληροφορίες, συζητείται το ενδεχόμενο η σχολική χρονιά εφεξής να ξεκινά στις 8 και όχι στις 11 Σεπτεμβρίου και η λήξη του σχολικού έτους να γίνεται λίγες ημέρες μετά την καθιερωμένη 15η Ιουνίου. Μιλάμε δηλαδή για επιμήκυνση της σχολικής χρονιάς.

Δεν θα πιστεύατε ότι αυτές οι μυρωδιές ερεθίζουν τις γυναίκες

Επιστημονικές έρευνες έδειξαν πως κάποιες μυρωδιές αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στο γυναικείο σώμα από 11-13%. Έτσι δημιουργούν τις προϋποθέσεις για αύξηση της λίμπιντο. Απίστευτο κι όμως αληθινότατο. Και που να δείτε ποιές είναι αυτές οι μυρωδιές... Ειδού λοιπόν η λίστα:

Η κανέλα

Το ταλκ για μωρά

Το αγγούρι

Η γλυκόριζα

Η λεβάντα

Σελίδες