Μάρτιος 2015

Ένα μοναδικό πλυντήριο...μίνι!

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που με το που πιάσουν ένα φαγητό ή ένα ποτό στα χέρια τους, αμέσως γεμίζουν λεκέδες και βρωμίτσες τα ρούχα σας, τότε το gadget που ακολουθεί είναι ιδανικό για εσάς!

Πρόκειται για μία καινοτόμα εφεύρεση, η οποία στην ουσία είναι ένα μίνι πλυντήριο...χεριού! Πρόκειται ουσιαστικά για το μικρότερο πλυντήριο ή για να είμαστε και πιο ακριβείς, τον μικρότετο αφαιρετή λεκέδων που υπάρχει στο πλανήτη!

Tags: 

Νέα πρωτοποριακά gadgets που θα σας κανουν να μείνετε με ανοιχτό το στόμα...

Η Samsung με το νέο της τεχνολογικό επίτευγμα θα σαρώσει την παγκόσμια αγορά. Πρόκειται για το νέο κινητό της με εύκαμπτη οθόνη το οποίο θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2012.
Η Κορεάτικη εταιρεία έχει ήδη παρουσιάσει εύκαμπτες οθόνες AMOLED 4.5 ιντσών και με μόλις 0.3mm πάχος.
Η οθόνη είναι κατασκευασμένη από γραφένιο και έχει μεγάλη ευελιξία, καθώς μπορεί να τυλίγεται πολύ εύκολα χωρίς να παραμορφώνεται η εικόνα. Ένα από τα θετικά σε αυτές τις οθόνες είναι ότι απαιτούν χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και προσφέρουν καλύτερα αποτελέσματα φωτεινότητας

Tags: 

Απίστευτο τεχνολογικό επίτευγμα...

Ένας ραγδαία αναπτυσσόμενος κλάδος της σύγχρονης επιστήμης είναι η Νανοτεχνολογία, που φαίνεται να πετυχαίνει το ακατόρθωτο. Αν συνδυαστεί και με άλλες επιστήμες όπως η Γενετική ή η Μοριακή Βιολογία, τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε και για σύγχρονα θαύματα. Μια τελευταία εξέλιξη
είναι η κατασκευή ενός νανο-τρανσίστορ που μπορεί να αυτό-συναρμολογείται με χρήση βιολογικών μεθόδων.

Tags: 

Εφαρμογή «Σαν σήμερα» στο Facebook.

Mία νέα λειτουργία έρχεται απο το facebook, η οποία ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει πλήρως αλλά έχει ήδη σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε χρήστες ανά τον κόσμο.

Πρόκειται για μία νέα εφαρμογή, η οποία σου επιτρέπει να δεις τί είχες ποστάρει ακριβώς ένα χρόνο πριν ή ακόμα και 2-3 χρόνια. Έτσι, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ή ακόμα και να σβήσουν παλιά post.

H εφαρμογή ονομάζεται «On This Day» και πρόκειται ουσιαστικά για ένα προσωπικό «σαν σήμερα» για κάθε χρήστη ξεωριστά.

Tags: 

Τραπεζική πρόσβαση με ένα…χτυποκάρδι.

Απο τους πολύπλοκους και δύσκολους κωδικούς μέχρι τη σάρωση των δακτυλικών μας αποτυπωμάτων, η πρόσβαση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς μέσω διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη και «φουτουριστική».

Ένας νέος τρόπος πρόσβασης όμως έρχεται για να ταράξει τα νερά και να μας κάνει να ξεχάσουμε τα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα, αφού η…καρδιά μας θα είναι πλέον το «κλειδί» για τις καταθέσεις μας!

Tags: 

Το εξωφρενικό ρολόι των 162.000 δολαρίων.

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί γύρω απο το νέο δημιούργημα της Apple, το Apple Watch, η τιμή του οποίου ξεκινά απο τα 350 δολάρια και μπορεί να φτάσει μέχρι 17.000 δολάρια, για το πιο ακριβό μοντέλο του.

Αν λοιπόν, θεωρείτε πως τα 17.000 δολάρια είναι εξωφρενικό ποσό να δώσει κανείς για ένα ρολόι, τότε σίγουρα δεν έχετε δει το Dream Watch 5, το οποίο είναι δημιούργημα της ελβετικής εταιρείας ωρολογοποιίας De Bethune.

Ο υπερήφανος δημιουργός του εν λόγω ρολογιού, ο οποίος είναι και ιδρυτής της εταιρείας, David Zanetta, δήλωσε πως πρόκειται για το ρολόι του μέλλοντος.

Tags: 

Τώρα και «έξυπνο» πορτοφόλι στην αγορά!

Σε όλους μας έχει τύχει να φύγουμε απο το σπίτι χωρίς το πορτοφόλι μας ή να το ξεχάσουμε σε μία καφετέρια φεύγοντας.

Λύση σε αυτό το αιώνιο-για μερικούς-πρόβλημα ήρθε να δώσει το Woolet, το νέο «έξυπνο» πορτοφόλι το οποίο συνδέεται μέσω εφαρμογής με το κινητό σας και σας ειδοποιεί όταν απομακρύνεστε χωρίς να πάρετε και το πορτοφόλι μαζί σας.

Η τιμή του κυμαίνεται στα 99 δολάρια ενώ συνδέεται με το smartphone σας μέσω Bluetooth. Διαθέτει μάλιστα πέντε διαφορετικούς τρόπους εντοπισμού σε περίπτωση που χαθεί.

Tags: 

Κυκλοφόρησε ήδη Apple Watch-μαϊμού.

Δεν βγήκε καλά-καλά το αυθεντικό και στην Κίνα κυκλοφόρησε ήδη το αντίστοιχο προϊόν!

Μιλάμε φυσικά για Apple Watch, την τελευταία δημιουργία της εταιρίας-κολοσσού, η οποία έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια, κυρίως για την τιμή. Αυτό φαίνεται πως είχαν κατά νου και οι Κινέζοι και αποφάσισαν να φτιάξουν ένα ρολόϊ το οποίο μοιάζει σαν δύο σταγόνες νερό με το αυθεντικό.

Φυσικά, δεν υπάρχει καμία σύγκριση, αφού δεν θα περιέχει ούτε τις μισές απο τις λειτουργίες του κανονικού προϊόντος.

Tags: 

Ένα πληκτρολόγιο που διπλώνει!

Μία νέα πρωτοπόρα συσκευή κάνει το ντεμπούτο της στο χώρο της τεχνολογίας και μας έρχεται απο τη Microsoft.

Πρόκεται για ένα επαναστατικό, αναδιπλώμενο πληκτρολόγιο, το οποίο έρχεται για να κάνει την ζωή όσων δυσκολεύονται με τις συσκευές αφής, λίγο πιό εύκολη.

Ονομάζεται Universal Foldable Keyboard (UFK) και είναι ένα ασύρματο πληκτρολόγιο που συνδέεται μέσω Bluetooth σε οποιαδήποτε iOS, Android και Windows συσκευή.

Tags: 

Ταξίδι στο διαδίκτυο-Το πρώτο μουσείο για το internet.

Ένα μουσείο αποκλειστικά και μόνο για το internet, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να κάνει ένα μοναδικό ταξίδι στην ιστορία του διαδικτύου, πρόκειται να ανοίξει στο Βερολίνο, στο τέλος του 2015.

Το μουσείο αυτό, το οποίο είναι μάλιστα στο πρώτο στο είδος του, θα έχει συνολική έκταση 1.000 τ.μ. και υπολογίζεται πως θα προσεκλύει το χρόνο περίπου 300.000 επισκέπτες.

Tags: 

Σελίδες