Απρίλιος 2017

Χωρίς τέλη περιαγωγής κινητής τηλεφωνίας από τις 15 Ιουνίου στην Ε.Ε.

Εκπληρώθηκε σήμερα και η τελευταία προϋπόθεση για την κατάργηση των τελών περιαγωγής κινητής τηλεφωνίας...

Το WhatsApp βάζει τέλος στα 'μεθυσμένα' μηνύματα

Έχετε στείλει ποτέ μήνυμα και δευτερόλεπτα μετά την αποστολή να πείτε "ωχ, τώρα γιατί το έστειλα αυτό"; Λίγο πολύ, όλοι το έχουμε κάνει κάποια στιγμή στη ζωή μας.

Οι άνθρωποι που αναπτύσσουν περαιτέρω και βελτιώνουν την εφαρμογή του WhatsApp βρίσκονται πολύ κοντά στο επίσημο λανσάρισμα του "undo" που θα λύσει τα χέρια σε όλους όσους έστειλαν το λάθος μήνυμα, στο λάθος άτομο, τη λάθος στιγμή.

Η υπηρεσία αποστολής μηνυμάτων θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να διαγράφουν τα μηνύματα τα οποία έχουν ήδη αποστείλει, με χρονικό περιθώριο αναίρεσης εντός πέντε λεπτών.

Αυτόματη ενεργοποίηση του Wi-Fi από το επερχόμενο Android O

To Android O αναμένεται να έχει στις ρυθμίσεις του τη δυνατότητα της αυτόματης ενεργοποίησης του Wi-Fi.

Η δυνατότητα αυτή θα είναι διαθέσιμη για τα αποθηκευμένα δίκτυα που θα έχει επιλέξει ο χρήστης, ώστε να μην είναι ανάγκη να κάνει κάθε φορά την ίδια διαδρομή ενεργοποίησης της ασύρματης δικτύωσης, κάθε φορά που υπάρχει διαθέσιμο ένα Wi-Fi δίκτυο. Η επιλογή της λειτουργίας αυτής θα γίνεται μέσα από το μενού των ρυθμίσεων του Android Ο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Android Headlines.

Συνένωση των Yahoo και AOL κάτω από την ονομασία Oath

Η Yahoo και η AOL θα συνενωθούν κάτω από νέο εταιρικό σχήμα, με την ονομασία Oath, σε συνέχεια της εξαγοράς της πρώτης από την Verizon, τον μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό πάροχο στις Ηνωμένες Πολιτείες.