Μάιος 2019

Το Samsung deepfake AI μπορεί να κατασκευάσει ένα βίντεο κλιπ σας από μία φωτογραφία

Φανταστείτε κάποιον που δημιούργησε ένα deepfake βίντεο από εσάς απλά κλέβοντας τη φωτο προφίλ σας στο Facebook. Ευτυχώς, οι κακοί δεν έχουν τα χέρια τους σε αυτή την τεχνολογία ακόμα.
Αλλά η Samsung έχει καταλάβει πώς να το κάνει να συμβεί.

Η Microsoft και η Sony συνεργάζονται για το μέλλον των ηλεκτρονικών παιχνιδιών

Η Microsoft και η Sony παρουσίασαν μια εκπληκτική συνεργασία την περασμένη εβδομάδα, η οποία θα δει τις εταιρείες να συνεργαστούν για την ανάπτυξη μελλοντικών λύσεων cloud για υπηρεσίες παιχνιδιών και περιεχομένου. Ενώ και οι δύο εταιρείες έχουν περάσει πάνω από 15 χρόνια μάχης για τις πωλήσεις του PlayStation και του Xbox, η Sony αναζητά τώρα την τεράστια εμπειρία σύννεφου της Microsoft για να βοηθήσει στην τροφοδοσία των υφιστάμενων και μελλοντικών υπηρεσιών streaming και η Microsoft συνεργάζεται με έναν αντίπαλο για να απομακρύνει gaming απειλές.

Ο Λευκός Οίκος εγκαινιάζει εργαλείο για την αναφορά λογοκρισίας στο Facebook, το YouTube, το Instagram και το Twitter

Την Τετάρτη, ο Λευκός Οίκος ξεκίνησε ένα νέο εργαλείο για χρήση από τους χρήστες, εάν αισθάνονται ότι έχουν λογοκριθεί, απαγορευτεί ή ανασταλεί στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Twitter.

"Πολλοί Αμερικανοί έχουν δει τους λογαριασμούς τους να αναστέλλονται, να απαγορεύονται ή να αναφέρονται ψευδώς για ασαφείς παραβιάσεις "πολιτικών χρησεων", αναφέρει ο ιστότοπος. "Ανεξάρτητα από τις απόψεις σας, εάν υποψιάζεστε ότι η πολιτική προκατάληψη προκάλεσε μια τέτοια ενέργεια εναντίον σας, μοιραστείτε την ιστορία σας με τον Πρόεδρο Trump."