«RunPee»: Η απόλυτη εφαρμογή για ταινιόφιλους.

Μία νέα εφαρμογή έκανε το ντεμπούτο της και έρχεται για να δώσει λύση στο αιώνιο πρόβλημα που έχουμε αντιμετωπίσει όλοι όσοι απολαμβάνουμε να πηγαίνουμε στον κινηματογράφο, καθώς μας ενημερώνει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή κατά τη διάρκεια της ταινίας για να μπορέσουμε να επισκεφτούμε την τουαλέτα, χωρίς όμως να χάσουμε κάποια κρίσιμη σκηνή.

Το τελετουργικό είναι γνωστό. Διαλέγουμε την ταινία που επιθυμούμε, παίρνουμε ποπ κορν και μία μεγάλη κοκα-κόλα και καθόμαστε αναπαυτικά για να απολαύσουμε την ταινία. Στο πιο κρίσιμο σημεό όμως, θέλουμε να πάμε επειγόντως τουαλέτα αλλά ταυτόχρονα δεν θέλουμε να χάσουμε και την πλοκή της υπόθεσης.

Εδώ ακριβώς αναλαμβάνει δράση η πρωτότυπη εφαρμογή RunPee: Ενημερώνει τον χρήστη μέσω του smartphone του για πότε μπορεί να πάει στην τουαλέτα χωρίς να χάσει κάποιο σημαντικό σημείο της ταινίας. Φυσικά η ενημέρωση γίνεται μέσω δόνησης στο κινητό.

Η εφαρμογή διαθέτει μία τεράστια βάση δεδομένων από ταινίες που παίζονται στον κινηματογράφο. Έχει μάλιστα καταγράψει σε ποιο σημείο κάνουν «κοιλιά» κατά το οποίο ο χρήστης μπορεί να πάει τουαλέτα με την ησυχία του, αφού ενημερώνει και πόσο χρόνο έχει στη διάθεσή του μέχρι να αποκτήσει η ταινία και πάλι ενδιαφέρον.

Και φυσικά, η πρωτοτυπία δεν σταματά εδώ. Η εφαρμογή διαθέτει και φακό, ένα gadget που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο οταν επιστρέψετε στην θεοσκότεινη αίθουσα. Και το καλύτερο: το RunPee διατίθεται δωρεάν!

Tags: