Το Apple Watch Series 7 μπορεί να έχει νέες προσόψεις για να επωφεληθούν από μεγαλύτερες οθόνες

Ο Mark Gurman του Bloomberg μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες την Πέμπτη για το τι να περιμένουμε από τις φημολογούμενες μεγαλύτερες οθόνες που έρχονται στο επόμενο Apple Watch.

Ο Gurman είχε αναφέρει προηγουμένως ότι το επόμενο ρολόι, το οποίο λέει ότι θα ονομάζεται Apple Watch Series 7, θα προσφέρεται σε μεγέθη οθόνης 41mm και 45mm. Στο νέο του άρθρο, επανέλαβε αυτά τα μεγέθη και πρόσθεσε ότι η οθόνη του μεγαλύτερου μοντέλου θα έχει διαγώνια 1,9 ίντσες, από 1,78 ίντσες στη μεγαλύτερη Σειρά 6 και θα προσφέρει περίπου 16 τοις εκατό περισσότερα pixel με ανάλυση 396 x 484, από 368. x 448. Και τα δύο ρολόγια της Σειράς 7 θα έχουν λεπτότερα περιγράμματα γύρω από τις οθόνες τους, λέει ο Gurman.

Η Apple εργάζεται επίσης σε νέες επιφάνειες ρολογιών. Το ένα, που ονομάζεται Modular Max, θα εμφανίσει προφανώς την ώρα, μία μικρή σύνθεση και στη συνέχεια θα έχει μεγαλύτερες συνθέσεις που «εκτείνονται στο μήκος της οθόνης που είναι στοιβαγμένες η μία πάνω στην άλλη», λέει ο Gurman. Ένα άλλο, για το οποίο ο Gurman λέει ότι ονομάζεται Atlas και World Timer εσωτερικά στην Apple, "θα επιτρέψει στον χρήστη να δει ταυτόχρονα και τις 24 ζώνες ώρας". Το ένα, που ονομάζεται Continuum, «θα αλλάξει με βάση τη ροή του χρόνου και την τρέχουσα ώρα». Η Apple εργάζεται επίσης σε νέες επιφάνειες ρολογιών για τα ρολόγια Apple που κατασκευάζονται σε συνεργασία με τον Hermes και τη Nike. Ορισμένα από αυτά ενδέχεται να αποστέλλονται με τη σειρά 7, σύμφωνα με τον Gurman.

Όπως είπε ο Gurman προηγουμένως, επανέλαβε ότι η Σειρά 7 θα έχει ταχύτερο επεξεργαστή και νέα θήκη με πιο επίπεδες άκρες. Ωστόσο, τα προβλήματα παραγωγής που αναφέρθηκαν την Τρίτη θα μπορούσαν να σημαίνουν ότι η Σειρά 7 καθυστερεί ή είναι σε έλλειψη όταν είναι διαθέσιμη.

Η Apple σχεδιάζει να ανακοινώσει τα νέα ρολόγια «σύντομα αυτόν τον μήνα», λέει ο Gurman. Αυτό το χρονοδιάγραμμα θα ήταν σύμφωνο με τα προηγούμενα χρόνια.