Έρχεται η «έξυπνη» πιπίλα.

Στην εποχή που ζούμε, όπου η τεχνολογία έχει πλέον φτάσει σε αρκετά προηγμένο επίπεδο, μας δίνεται η δυνατότητα να συγχρονίσουμε σχεδόν τα πάντα με το «έξυπνο» τηλέφωνο μας. Ακόμα και το μωρό μας!
Αυτό τουλάχιστον προσπαθεί να πετύχει μια εταιρεία, που εδρεύει στο Σάρεϋ της Μ. Βρετανίας, η οποία έχει δημιουργήσει μια «έξυπνη» πιπίλα η οποία καταγράφει διάφορες πληροφορίες, που αφορούν το μωρό σας.
Η νέα αυτή πιπίλα, με το όνομα «Pacifi», έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί μέσω Bluetooth με την συσκευή του τηλεφώνου σας. Η δουλειά της είναι να καταγράψει την οποιαδήποτε αλλαγή στην θερμοκρασία του βρέφους και να μας στείλει αμέσως ειδοποίηση στο κινητό, έτσι ώστε αν είναι άρρωστο, να υπάρχει πρόληψη.

Ο γονιός μπορεί να θέσει εκείνος την επιθυμητή θερμοκρασία η οποία, αν ξεπεραστεί, θα λάβει αμέσως ειδοποιητικό μήνυμα στο κινητό του και θα μπορεί μάλιστα να στείλει τα δεδομένα και στον παιδίατρο.

Τα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει η «έξυπνη» πιπίλα είναι πολλά ενώ η εφαρμογή που τη συνοδεύει θα διατείθεται δωρεάν για χρήστες συσκευών iOS και Android.

Tags: