Έρχεται το smartphone που...πλένεται!

Ταλαιπωρήστε με την ιδέα και μόνο πως το κινητό σας τηλέφωνο είναι εστία μικροβίων και βλαβερών οργανισμών; Δεν έχετε και απόλυτο άδικο, καθώς η καθημερινή και βαρέα χρήση που κάνουμε με τις συγκεκριμένες συσκευές, τις καθιστά αυτόματα και γεμάτες μικρόβια.

Μία ιαπωνική εταιρεία όμως έρχεται για να βάλει ένα τέλος σε αυτό το πρόβλημα, δημιουργόντας το πρώτο smartphone το οποίο μπορεί να πλυθεί! Σίγουρα έχετε ακούσει πολλές φορές για αδιάβροχα κινητά, τα οποία δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν τα βρέξετε.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, δεν μιλάμε απλά για βρέξιμο αλλά για μία συσκευή που μπορεί κυριολεκτικά να εκτιμήσεις τις χαρές ενός αφρόλουτρου!

Όπως εξηγεί και η ίδια η εταιρεία, ο λόγος που αποφάσισαν να προχωρήσουν με τη δημιουργία της εν λόγω συσκευής είναι διότι υπάρχουν εκατομμύρια γονείς με μικρά παιδιά, τα οποία είναι επιρρεπή στις αταξίες και γίνονται συχνά η αιτία να χαλάσει ένα τηλέφωνο.

Τώρα, με το συγκεκριμένο smartphone, αν ο μπόμπιρας ρίξει τη συσκευή σε ένα μπολ με κέτσαλ, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε τη βρύση και να σαπουνίσετε το κινητό σας!

Tags: