Αυτόματη εστίαση και αναγνώριση ίριδας στο Samsung Galaxy S8

Το Samsung Galaxy S8 εκτιμάται ότι θα έχει αρκετή τεχνολογία στην κάμερα στο εμπρός μέρος, η οποία δεν θα έχει ως κεντρικό ρόλο της μόνο τη λήψη selfies, αλλά και την αναγνώριση των βιομετρικών χαρακτηριστικών του κατόχου του smartphone.

Η κάμερα στο εμπρός μέρος εκτιμάται ότι θα έχει αισθητήρα 8 Megapixel, με τη δυνατότητα αυτόματης εστίασης να ενισχύει τη χρήση της, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τέτοιο εξοπλισμό σε μπροστινές κάμερες, ακόμα και σε high end smartphones.

To Samsung Galaxy S8, μαζί με το S8 Plus εκτιμάται από διάφορες πηγές στο Διαδίκτυο ότι θα κάνουν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2017 στη Βαρκελώνη, στις 27 Φεβρουαρίου, ενώ η έναρξη της διάθεσης των δύο νέων μοντέλων στις αγορές υπολογίζεται ότι θα γίνει στις 15 Απριλίου 2017.

Το λειτουργικό σύστημα του νέου μοντέλου λέγεται ότι θα είναι το Android 7.0 Nougat.

Τα υπολοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy S8 περιλαμβάνουν οθόνη διαγωνίου 5.7 ιντσών με ανάλυση 1440×2560 pixels, Snapdragon 835 SoC και πίσω κάμερα στα 12 Megapixel. To Samsung Galaxy S8 Plus εκτιμάται ότι θα έχει οθόνη διαγωνίου 6.2 ιντσών με τα υπόλοιπα τεχνικά στοιχεία του να παραμένουν ίδια με το μικρότερο μοντέλο.