Επαναστατικό gadget για online αγορές ρούχων.

Μία νέα επιχείριση που ακούει στο όνομα LikeAGlove, υπόσχεται να φέρει τα πάνω κάτω στη διαδικτυακή αγορά ρούχων, με ένα gadget που σίγουρα θα σας εκπλήξει.

Με τον καιρό, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν το ίντερνετ ως τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο να αγοράσουν ρούχα, χωρίς να αφήσουν την άνεση του σπιτιού τους. Αυτό είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό, ειδικά όταν ο ελεύθερος χρόνος είναι ιδιαίτερα περιορισμένος και η ανάγκη να κάτσουμε λιγάκι παραπάνω στο σπίτι, μοιάζει πλέον επιτακτική.

Ένα μεγάλο μειονέκτημα του να ψωνίζεις μέσω διαδικτύου, είναι το γεγονός οτι δεν μπορείς να δοκιμάσεις τα ρούχα πριν τα αγοράσεις, άρα πολλές φορές καταλήγεις να ψωνίζεις στην τύχη, ελπίζοντας πως το νούμερο που παράγγειλες, θα σου κάνει.

Σε αυτό τον προβληματισμό έρχεται να δώσει λύση το «έξυπνο» φόρεμα της εταιρείας LikeAGlove, το οποίο μετράει τις διαστάσεις κάθε γυναίκας με τη βοήθεια ειδικών επαγωγικών ινών και στέλνει τα δεδομένα σε μια εφαρμογή. Κατόπιν, κάθε γυναίκα μπορεί να χρησιμοποιεί μια ειδική μηχανή αναζήτησης προκειμένου να βρίσκει το μέγεθος που της ταιριάζει, σε κάθε φίρμα.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας δήλωσαν πως το προϊόν δεν θα αργήσει να βγει στην αγορά, πιθανότατα στο τέλος του 2015.

Tags: