Η μεγαλύτερη εκδήλωση της Microsoft θα γίνει εικονική λόγω της εξάπλωσης του coronavirus

Η διάσκεψη προγραμματιστών Build της Microsoft είναι η τελευταία τεχνολογική εκδήλωση που θα επηρεαστεί από την συνεχιζόμενη πανδημία των κοροναϊών. Ο γίγαντας του λογισμικού προγραμματίζε να διοργανώνει το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών στο Σηάτλ από τις 19 Μαΐου έως τις 21 Μαΐου, αλλά η Microsoft αποφάσισε να την καταστήσει «ψηφιακή εκδήλωση». Ένας εκπρόσωπος της Microsoft έστειλε την εξής δήλωση:

Η ασφάλεια της κοινότητας μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Υπό το πρίσμα των συστάσεων για την ασφάλεια της υγείας για το κράτος της Ουάσινγκτον, θα προσφέρουμε την ετήσια εκδήλωση Microsoft Build για προγραμματιστές ως ψηφιακή εκδήλωση, αντί για μια προσωπική εκδήλωση. Ανυπομονούμε να συγκεντρώσουμε το οικοσύστημα των προγραμματιστών μας σε αυτή τη νέα εικονική μορφή για να μάθουμε, να συνδεθούμε και να κωδικοποιήσουμε μαζί. Μείνετε συντονισμένοι για να λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες.

Το Build είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της Microsoft για το έτος, παρά το γεγονός ότι επικεντρώνεται κυρίως στους προγραμματιστές. Ο κατασκευαστής λογισμικού συνήθως χρησιμοποιεί το Build για να παρουσιάσει τις τελευταίες αλλαγές στα Windows, Office και άλλο λογισμικό και υπηρεσίες. Η Microsoft σχεδιάζει να αποκαλύψει περισσότερα σχετικά με τα σχέδια διπλής οθόνης της στο Build, φέτος, τόσο για το Android όσο και για τα Windows 10X.

Η ακύρωση της Microsoft ακολουθεί την παρόμοια κίνηση της Google για την κατάργηση της δικής της εκδήλωσης προγραμματιστή I / O και των πολλών άλλων γεγονότων, αθλητικών εκδηλώσεων και συγκεντρώσεων που έχουν ακυρωθεί. Κάτι τέτοιο είναι ένα σημαντικό βήμα για τη βελτίωση της δημόσιας υγείας και την εξάλειψη της εξάπλωσης του κοροναϊού, όπως εξηγεί η Nicole Wetsman:

Η εφαρμογή μέτρων κοινωνικής απομάκρυνσης, στο βαθμό που το επιτρέπει το σύστημα, είναι η καλύτερη άμυνα κατά της εξάπλωσης του νέου κοροναϊού, ιδιαίτερα χωρίς διαθέσιμα εμβόλια ή θεραπείες. Ο στόχος δεν είναι να εξαλειφθεί εντελώς η ασθένεια, αλλά να σταματήσουν τα περιστατικά να εμφανίζονται ταυτόχρονα. Κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας, αυτό μπορεί να σημαίνει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα σοβαρό ξέσπασμα και ένα πολύ πιο διαχειρίσιμο.

Πως ακριβώς κάθε μεγάλη εταιρεία τεχνολογίας θα στρέψει το συνέδριο σε μια εικονική παραμένει να το δούμε. Τα συνέδρια για τους προγραμματιστές του καλοκαιριού είναι ένα μέρος για μεγάλα keynotes και ανακοινώσεις, αλλά είναι επίσης απαραίτητα για τους προγραμματιστές που έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με μηχανικούς που δουλεύουν σε μεγάλες πλατφόρμες και μεταξύ τους.