Η Technical Preview των Windows 10 στην κορυφή του downloading.

Δεν μετράμε περισσότερο απο δύο εβδομάδες απο τότε που διατέθηκε στο κοινό η Technical Preview έκδοση των Windows 10 και όπως ανακοίνωσε η ίδια η Microsoft, περισσότεροι απο 1 εκατομμύριο χρήστες την έχουν ήδη κατεβάσει κα την χρησιμοποιούν.

Σκοπός αυτής της διαδικασίας είναι να δοκιμάσουν οι ίδιοι οι χρήστες την έκδοση αυτή και να στείλουν με mail τυχών παρατηρήσεις και δυσλειτουργίες που θα συναντήσουν. Και όπως απεδείχθη, αυτό είχε μεγάλο αποτέλεσμα, αφού οι υπεύθυνοι της Microsft έλαβαν περισσότερα απο 200.000 mail, δείχνοντας πόσοι άνθρωποι θέλουν να βοηθήσουν την εταιρεία να βελτιώσει το προϊόν της, καθώς ο αριθμός των χρηστών που έμειναν ανικανοποίητοι απο τα Windows 8/8.1, ανυπομονούν για το νέο αυτό λειτουργικό.

Απο έρευνα που διαξήχθη, προέκυψαν τα εξής στοιχεία : το 68% των χρηστών ανοίγουν πάνω από 7 εφαρμογές κάθε μέρα και το 25% ανοίγουν πάνω από 26 εφαρμογές την μέρα, δηλαδή ένας στους τέσσερις χρήστες χρησιμοποιούν την Technical Preview στο βασικό σύστημά τους. Επίσης, βασικό είναι το γεγονός οτι το 64% των εγκαταστάσεων Windows 10 Technical Preview είναι σε κανονικά υπολογιστικά συστήματα και όχι σε Virtual Machines.

Tags: