Θέλω μια σωστή γυναίκα

Πριν από μια βδομάδα λάβαμε ένα e-mail από το Βασίλη, ένα φίλο που παρακολουθεί τη σελίδα μας και ο οποίος μας ζήτησε να δημοσιεύσουμε ένα κείμενο που μας απέστειλε αυτούσιο. Η αλήθεια είναι πως δεν το συνηθίζουμε αυτό αλλά επειδή πιστεύουμε ότι αποτελεί μεγάλο πρόβλημα της σημερινής κοινωνίας, σας παραθέτουμε το κείμενο με σκοπό να το σχολιάσουμε τόσο εμείς όσο και εσείς.

"Πόσο δύσκολο είναι βρε παιδιά να γνωρίσεις μια σωστή γυναίκα? Τι έχουν πάθει όλες και ενδιαφέρονται μόνο για εφήμερες σχέσεις? Μήπως εντέλει είμαι εγώ παράλογος που δεν θέλω να αναλώνομαι και στην τελική πρέπει να ακολουθήσω ένα διαφορετικό δρόμο? Η αλήθεια είναι πως είμαι 35 χρονών και η ηλικία που τα έκανα όλα αυτά πέρασε ανεπίστρεπτη. Τώρα ψάχνω για μια γυναίκα αν όχι να παντρευτώ αλλά τουλάχιστον να κάνω μια σοβαρή σχέση. Ζητάω πολλά? Πιστεύετε ότι υπάρχει κάποιος τρόπος να επιτευχθεί αυτό?

Αγαπητέ Βασίλη και κάθε ένα από εσάς που σκέφτεστε αυτό το πράγμα, ακούστε να δείτε πως έχει το θέμα. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να γνωρίσεις μια γυναίκα. Το πιο βασικό είναι να μη φοβάστε να τις προσεγγίσετε στο δρόμο, έξω στα μαγαζιά. Αν πάλι δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά υπάρχουν πάντα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η υπηρεσία μηνυμάτων στο 54122 που με μια συμβολική χρέωση μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες που είναι κοντά στα ενδιαφέροντα σας. Παιδιά περιμένω εντυπώσεις και αποτελέσματα.