Νέες ηλεκτρονικές κλειδαριές για πόρτες ασφαλείας

Μια νέα εφαρμογή ήρθε να εκπλήξει την τεχνολογία, ο λόγος για τις νέες ηλεκτρονικές κλειδαριές στις πόρτες ασφαλείας που κλειδώνουν με μια εντολή τηλεφώνου.

Λόγω των ημερών λίγο – πολύ τα σπίτια μας τα έχουμε κάνει κάτι λιγότερα από φρούρια. Ζητάμε την καλύτερη λύση όσο αναφορά την ασφάλεια μας. Οι πόρτες ασφαλείας έχουν έρθει εδώ και αρκετά χρόνια στη ζωή μας και κάθε χρόνο εξελίσσονται όλο και περισσότερο, ώστε να κρατάνε τους ανεπιθύμητους διαρρήκτες έξω από την οικία μας.

Η νέα ηλεκτρονική κλειδαριά μπορεί να ενσωματωθεί σε όλους τους τύπους πορτών ασφαλείας, έτσι ώστε να πολλαπλασιάσει την ασφάλεια του σπιτιού σας. Λειτουργεί με το πάτημα ενός κουμπιού από το κινητό σας.

Σε περίπτωση που είστε εντός της οικίας ή εκτός και αισθανθείτε κάποια απειλή πως κάποιος πάει να διαρρήξει την είσοδο του σπιτιού σας, τότε ενεργοποιείται την ηλεκτρονική κλειδαριά και με το πάτημα του κουμπιού, ενεργοποιείτε τον ενσωματωμένο καταπέλτη που έχει. Πέφτοντας ο καταπέλτης μέσα στην κλειδαριά, αυτόματα ανοίγουν όλοι οι πύρροι ασφαλείας της πόρτας και η πόρτας σας γίνεται σαν «αχινός» στα πλαϊνά της.

Tags: