Νέες κυρτές οθόνες

Σε όλα τα επαγγέλματα πλέον το αναπόσπαστο «εργαλείο» της εργασίας είναι ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής. Η οθόνη αποτελεί αναπόσπαστο και το πλέον απαραίτητο στοιχείο ενός υπολογιστή οποιασδήποτε μορφής και κατασκευής.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, οθόνες αρκετών ιντσών θεωρούνται κάτι το δεδομένο πια, προσφέροντας μεγάλη εξυπηρέτηση, ιδιαίτερα για επαγγελματική χρήση. Εντούτοις, ένα φαινόμενο προκύπτει όσο αυξάνονται οι ίντσες: η παρακολούθηση περιεχομένου στις άκρες τις οθόνης, υπολείπεται σε λεπτομέρεια σε σχέση με την λεπτομέρεια στο κέντρο της, ακριβώς επειδή τα μάτια βλέπουν υπό γωνία (λόγω των πολλών ιντσών) τις άκρες. Η λύση για αυτό το φαινόμενο, είναι οι κυρτές (καμπυλωτές) οθόνες. Σε αυτά τα πλαίσια, η Samsung παρουσίασε νέες κυρτές οθόνες, αναδεικνύοντας την παραγωγικότητα και τα οφέλη που προσφέρουν, στο πλαίσιο του Samsung European Forum, που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως τις 12 Φεβρουαρίου στο Grimaldi Forum στο Μονακό.

Τα ετήσια Samsung Forum φέρνουν κοντά μηχανικούς, ερευνητές και στελέχη της εταιρείας με πελάτες και συνεργάτες της και παρέχουν εις βάθος ενημέρωση για τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις.

Tags: