Παμφάγος Γάλλος

Ο Michel Lotito ( γεννημένος 15 Ιουνίου, 1950 ) είναι ένας Γάλλος διασκεδαστής . Ο Lotito , ο οποίος γεννήθηκε στην Γκρενόμπλ , είναι γνωστός ως τον καταναλωτή περίεργων αντικειμένων , και είναι γνωστός ως Monsieur Mangetout ( Mister Eat- it-all ) .
Οι παραστάσεις του Lotito είναι η κατανάλωση από μέταλλο, γυαλί , λάστιχο και ούτω καθεξής σε αντικείμενα όπως ποδήλατα , τηλεοράσεις , ένα Cessna 150 , και τα μικρότερα αντικείμενα τα οποία έχουν αποσυναρμολογηθεί , και κοπεί για να καταποθούν . Το αεροσκάφος πήρε περίπου δύο χρόνια για να το « φάει » 1978-1980 . Άρχισε να τρώει ασυνήθιστα υλικά , όταν ήταν παιδί ενώ άρχισε να το κάνει δημοσίως από το 1966 .

Ο Lotito συχνά υποφέρει από παρενέργειες που οφείλονται στη διατροφή του , ακόμη και μετά την κατανάλωση των υλικών που συνήθως θεωρούνται δηλητηριώδη . Κατά την εκτέλεση καταναλώνει περίπου ένα κιλό υλικού ημερησίως , καταναλόνοντας ορυκτέλαιο και πίνοντας μεγάλες ποσότητες νερού κατά τη διάρκεια του γεύματος . Κατέχει προφανώς στομάχι και το έντερο με τοίχους από το διπλάσιο του αναμενόμενου πάχους , και τα πεπτικά οξέα του είναι , σύμφωνα με τους ισχυρισμούς , ασυνήθιστα ισχυρά , επιτρέποντάς του να αφομοιώσει ένα συγκεκριμένο τμήμα των μεταλλικών στα γεύματά του .

Tags: