Προσομοίωση TouchPad σε κάθε οθόνη

Η κορεάτικη εταιρία Lian Lin κατασκευάζει gadgets για υπολογιστές τα τελευταία 7 συναπτά έτη. Θέλοντας να επιχειρήσει να μπεί ακόμα πιο δυνατά στην αγορά απο το 2013 δημιούργησε το τμήμα ερευνών της το οποίο απέδωσε καρπούς μόλις δυο χρόνια μετά τη συστασή της.

Ο επικεφαλής της εταιρείας περήφανα παρουσίασε σε διεθνή έκθεση το νέο προιόν της εταιρείας του το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο απο μια μεμβράνη που προσαρμόζεται στην οθόνη του υπολογιστή σας, και με σύνδεση usb μετατρέπει την οθόνη σας σε μία Touch Screen εφάμιλλη με τις πανάκριβες οθόνες Τouch που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Το κόστος της μεμβράνης δεν ξεπερνάει το 35 ευρώ γεγονός που την κάνει να μην είναι απαγορευτική η τιμή της και να μπορεί να την αποκτήσει ο καθένας. Δεν έχει βγεί ακόμα σε μαζική παραγωγή και αναμένεται να κυκλοφορήσουν το Σεπτέμβριο του 2015 σε μεγάλη γκάμα μεγεθών και δυνατοτήτων.

Οι πρώτες προβλέψεις κάνουν λόγο για 500 εκατομμύρια πωλήσεις τους 6 πρώτους μήνες μετά την κυκλοφορία τους. Περιμένουμε και εμείς πως και πως για να κάνουμε την οθόνη του υπολογιστή μας Touch...

Tags: