Το υπέρτατο gaming adventure…

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την τεχνολογία η οποία ασχολείται με το virtual reality gaming τοποθετώντας ηλεκτρόδια σε κομβικά σημεία του εγκεφάλου...
Είναι μια νέα μέθοδος στην οποία αναμένεται να επενδυθούν πάνω απο 40 εκατομμυρια δολλάρια για αρχή.Βρέθηκε ο τρόπος λοιπόν να στέλνουμε ερεθίσματα σε σημεία του εγκεφάλου που μας επιτρέπουν να βιώνουμε σε πραγματικές συνθήκες την ένταση και το story ενος παιχνιδιού.
Η Sony ήδη έχει δείξει ενδιαφέρον και έχει επιδοτήσει το project με 15 εκατομμύρια δολλάρια και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες τεράστιες εταιρίες παιχνιδιών το παράδειγμα της.
Το κόστος ενός τέτοιου παιχνιδιού θα είναι αρκετά μεγάλο ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει για ευρεία κατανάλωση μετά το τέλος του 2018.
Το επόμενο στάδιο είναι τα ερεθίσματα να έχουν αληθινές προεκτάσεις ακόμη και στην όσφρηση. Η ρινική αποκωδικοποίηση των ηλεκτρικών εγκεφαλικών ερεθισμάτων είναι απο τα πιό εντυπωσιακά όσο και δύσκολα κομμάτια του virtual gaming δήλωσε ο Ιταλός επιστήμονας Alderissi Ermanno .

Tags: