Χειροποίητοι Υπολογιστές;

Η τεχνολογία έχει μπεί με γοργούς ρυθμούς στην καθημερινότητά μας. Πολλοί άμθρωποι που ζουν ανάμεσά μας δουλεύουν μέχρι και 20 ώρες την ημέρα για να βγάλουν τα προς το ζειν. Έτσι η ζήτηση έφερε και την παραγωγή που ήταν θέμα χρόνου να συμβεί.

Μπορούμε λοιπόν να φτιάξουμε το δικό μας σύστημα Η/Υ όπως το θέλουμε όπου θέλουμε και με την όψη που εμείς επιθυμούμε. Ναί είναι αλήθεια και συμβαίνει και στην Ελλάδα. Ένας τεχνικός Υπολογιστών από το κέντρο της Αθήνας είχε τη φαεινή ιδέα και η φήμη του άρχισε να εξαπλώνεται ραγδαία μέχρι που έφτασε στα αυτιά μας.

Πλέον ο υπολογιστής μου που χρησιμοποιώ στο σπίτι είναι μέσα σε ένα συρτάρι του γραφείου μου οπότε φανταστείτε την έκπληξη όσων ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν το κουτί του υπολογιστή μου. Ο συγκεκριμένος τεχνικος έχει φτιάξει υπολογιστές ακόμη και σε ενυδρεία γεμάτα με ψάρια!!! Είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα και η λειτουργικότητα που σας παρέχει.

Οι τιμές του είναι ένα θέμα καθώς για ένα σύστημα 8 πυρήνων μεγάλης επεξεργαστικής ισχύως η κατασκευή μπορεί να αγγίξει και τα 3.000 ευρώ... Για ένα τραπέζι πάντως με ενσωματωμένο υπολογιστή μεσαίας ισχύως, θα ξοδέψετε περίπου 1000 ευρώ.

Tags: