Όλα του γάμου "11":Παντρεύτηκαν 11/11/11 στις 11.11!

Πολλοί γάμοι, φέτος, χαρακτηρίστηκαν ως "γάμος της χρονιάς", όμως "Ο ΓΑΜΟΣ του 2011" υπεράνω όλων αποδεικνύεται η ένωση δύο νέων ανθρώπων, που έγινε, σήμερα στο Δήμο Φαιστού. Διαβάστε γιατί!
Ένας γάμος που έγινε στις 11/11/11 και ολοκληρώθηκε στις 11.11 το πρωί τελέστηκε στο Δήμο Φαιστού στην Κρήτη, κάτι που "υπάκουε" σε συμβολισμό της γνωριμίας τους.
Ο στρατιωτικός Λεωνίδας Δημητρίου από την Πρέβεζα και η λογοθεραπεύτρια Άννα Μαρία Τσαφαντάκη από το Μορώνι, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία τελετή γεμάτη συμβολισμούς.
Ο γαμπρός περίμενε τη νύφη στα σκαλιά του Δημαρχείου λίγο πριν τις 11.00 το πρωί, ενώ μέτρησε καθώς εκείνη ανέβαινε, 7 σκαλοπάτια δυνατά, όσα και τα χρόνια γνωριμίας τους, όπως αναφέρει στο εκτενές ρεπορτάζ του το cretalive.

Για το γάμο που είχε προγραμματιστεί από μέρες, ο γαμπρός ζήτησε να ξεκινήσει 11.07, σ' έναν συμβολισμό της γνωριμίας τους και να ολοκληρωθεί στις 11.11, ώστε όλοι οι αριθμοί να είναι...1!

Την τελετή πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος Φαιστού Σάββας Καμπουράκης, ενώ οι νεόνυμφοι πλέον, είχαν φέρει και τον...δικό τους αντιδήμαρχο Πρέβεζας για παν ενδεχόμενο.

Να ζήσουν!

Tags: