Μάιος 2012

Προκρίθηκαν στον πρώτο γύρο οι Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη

Οι ελληνίδες πρωταθλήτριες επικράτησαν εύκολα με 2-0 σετ (21-14, 21-10) των νορβηγίδων Κόνγκσχαβν/Τρέλαντ (Νο. 30), στο πλαίσιο του τρίτου ομίλου. Ετσι, το ελληνικό δίδυμο τερμάτισε στη δεύτερη θέση του γκρουπ, πίσω από τις ολλανδέζες Κάιζερ/Φαν Ιερσελ (Νο. 3), οι οποίες επικράτησαν με 2-0 σετ (21-11, 21-12) των ελβετίδων Γκρέσλι/Γκορίτσανετς (Νο 14). Βαθμολογία (σε 3 αγώνες):

Από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα

Toυ Peter Frankopan* / The New York Times Ελάχιστοι Ελληνες σήμερα έχουν έναν καλό λόγο να πουν για το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα. Πιστεύουν ότι είναι η πραγματική αιτία της κρίσης, εφόσον διοχέτευσε εύκολο χρήμα στους πολιτικούς τους και τώρα απαιτεί μια ουγγιά «σάρκα» σε χρηματοπιστωτικούς όρους. Η ίδια ιστορία με την Δ΄ Σταυροφορία.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ιός σε email για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μόλις ο χρήστης κάνει λήψη του αρχείου, ανοίγει κανονικά όπως στην παρακάτω εικόνα, όμως στο προσπαθεί να κάνει σύνδεση με μια ιστοσελίδα από το Baotoushi της Κίνας. Το συγκεκριμένο

Εντείνονται οι φορολογικοί έλεγχοι καθώς στερεύουν τα ταμειακά διαθέσιμα

Του Προκοπη Χατζηνικολαου Ληξιπρόθεσμα χρέη, φόρος προστιθέμενης αξίας και φόρος μισθωτών υπηρεσιών τίθενται στο επίκεντρο των φορολογικών αρχών προκειμένου να αναστραφεί η αρνητική πορεία των εσόδων και να μπορέσει το Δημόσιο να αντεπεξέλθει και να τακτοποιήσει τις ταμειακές ανάγκες του κατά το κρίσιμο διάστημα μέχρι τις εκλογές αλλά και τον σχηματισμό κυβέρνησης.Απώτερος στόχος είναι να μην ξεμείνουν τα δημόσια ταμεία από ρευστό, εξέλιξη που σύμφωνα με τον τέως πρωθυπουργό Λ.

ANEKΔΟΤΟ: Ο Tοτός και η γιαγιά !

- "Πριν μια βδομάδα πήγαμε με τους γονείς μου στο χωριό. Ξαφνικά βλέπω τη γιαγιά μου να βουτάει τους Ταϊμς του λονδίνου και να ανηφορίζει το βουνό. Μάλλον πήγαινε για χέσιμο,.... γιατί η γιαγιά μου δεν ξέρει αγγλικά!!"

Από το ΛΑΟΣ στη ΝΔ η Παναγιώτα Τριγώνη

«Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά για ένα πατριωτικό ευρωπαϊκό μέτωπο. Ανταποκρίνομαι σε μια εθνική υποχρέωση για τη διασφάλιση της παρουσίας μας στο ευρώ και την έξοδο της Πατρίδας μας από την κρίση, με στέρεα και σίγουρα βήματα. Στις δύσκολες αυτές ώρες, χρέος όλων είναι να βάλουμε πάνω από όλα το εθνικό, το συλλογικό συμφέρον. Να παλέψουμε για την Ελλάδα και ένα καλύτερο αύριο», δήλωσε η κ. Τριγώνη, γνωστοποιώντας την απόφασή της.

Προσπάθησε να ανάψει ψησταριά με βενζίνη…

Ένας πατέρας τριών παιδιών από την Αγγλία υπέστη σοβαρά τραύματα, στη προσπάθεια του να ανάψει μια ψησταριά χρησιμοποιώντας βενζίνη. Ολόκληρο το μπιτόνι με τη βενζίνη τυλίχθηκε στις φλόγες, προκαλώντας εγκαύματα σε όλο το σώμα του 32χρονου John Woof, αλλά χάρη στη γρήγορη αντίδραση της αρραβωνιαστικιάς και των φίλων του αποφευχθήκαν τα χειρότερα.

Σοκάρει τον πλανήτη η υπόθεση κανιβαλισμού στις Η.Π.Α. Του έτρωγε το πρόσωπο κάτω από μια γέφυρα!

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα ούτε του θύτη ούτε του θύματος. Κανείς δεν ξέρει ακόμη γιατί έγινε ό,τι έγινε, πως ακινητοποιήθηκε το θύμα και γιατί βρέθηκαν και οι δυο άνδρες χωρίς ρούχα.

Iβκοβιτς: Είμαστε νεότεροι, παίζουμε σε ψηλό ρυθμό

Ο προπονητής του Ολυμπιακός συνεχάρη τους παίκτες του για την καλή τους εμφάνιση, χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε πως η ομάδα του πλέον είναι λίγο πιο κοντά στον τίτλο. "Κάθε ματς ήταν διαφορετικό. Το πρώτο παιχνίδι που κερδίσαμε ήταν ένα πιο ελεγχόμενο παιχνίδι", τόνισε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και πρόσθεσε: "Θέλαμε να βάλουμε το παιχνίδι σε έναν ανώτερο ρυθμό και τα καταφέραμε. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στα ριμπάουντ και λίγα λάθη.

Το PKK ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας ...

Δύο αντάρτες πυροδότησαν τη βόμβα που ήταν τοποθετημένη στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν κοντά στο αστυνομικό τμήμα του Πινάρμπασι, στην επαρχία Καϊσερί της κεντρικής Τουρκίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι ίδιοι και ένας αστυνομικός, ενώ τραυματίστηκαν 18 ακόμη άνθρωποι.

Σελίδες