Ιούνιος 2012

ΔΕΙΤΕ: Ελληνικές καινοτομίες που άλλαξαν τη ζωή μας!!

Κόντρα στην αντίληψη ότι η χώρα μας μένει σταθερά πίσω από τις τεχνολογικές εξελίξεις, οι Έλληνες ερευνητές του Ινστιτούτου Μεταφορών (Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης) ανέλαβαν πριν από περίπου δέκα χρόνια να… αυξήσουν το IQ των αυτοκινήτων. Σε συνεργασία με άλλους ευρωπαϊκούς φορείς αλλά και μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες,

Κρανίδι: Συνελήφθη 24χρονος με μισό κιλό χασίς

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πώνω από 8.000 μετανάστες δήλωσαν συμμετοχή στο ...

Από τον συνολικό αριθμό των εγγεγραμμένων, 7.677 είναι άνδρες ενήλικες, 462 ενήλικες γυναίκες και 680 παιδιά, ανεξαρτήτως φύλου. Στην Ελλάδα, τα προγράμματα αυτά ξεκίνησαν, το 2010, με χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επιστροφής και με συμμετοχή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σε ποσοστό 25%.

Άγριος καβγάς Σκορδά - Ουγγαρέζου! Της πέταξε το γλυκό στο πάτωμα!

Όταν ο σκηνοθέτης επέστρεψε στο στούντιο, μετά από ένα βίντεο που έπαιζε εκείνη την ώρα, ο φακός συνέλαβε την Φαίη και τον Δημήτρη να καβγαδίζουν και να σπρώχνουν ο ένας τον άλλο στην κουζίνα. Μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έβαλε το χέρι στο πιάτο με το γλυκό της Φαίης Σκορδά και πέταξε στο πάτμα τη ζάχαρη που είχε ρίξει από πάνω ο Άκης.

Ξεκίνησε η σεζόν για τον Ατρόμητο

Από την πρώτη προπόνηση απουσίασαν, ο Μπάλλας που μετέχει στην αποστολή της Εθνικής Νέων για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ο Τζαμάλ ο οποίος βρίσκεται με άδεια στην πατρίδα του Γκάνα για να ρυθμίσει τη βίζα του. Αύριο (Παρασκευή) οι παίκτες θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις. Επίσης θα ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις του δεύτερου γκρουπ ποδοσφαιριστών καθώς το α’ γκρουπ υποβλήθηκε σήμερα το πρωί. Το Σάββατο θα γίνει διπλή προπόνηση. Η πανηγυρική πρώτη επίσημη προπόνηση της πρώτης χρονιάς παρουσία των φιλάθλων

Βερολίνο: Πιθανόν να διαρκέσει εβδομάδες ο έλεγχος της τρόικας

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Ακυρώνει η Ρωσία την παράδοση S-300 στη Συρία;

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η ρωσική εταιρεία Almaz-Antey η οποία επρόκειτο να παραδώσει απροσδιόριστο αριθμό συστημάτων στη Συρία μεταξύ του 2012 και 2013 δεν θα εξάγει στη Δαμασκό

Σίλβα: Ινιέστα ο καλύτερος

Ο Νταβίντ Σίλβα δεν έχει συνεργαστεί ούτε με τον Μέσι, ούτε με τον Ρονάλντο. Αντιθέτως, είναι συμπαίκτης του Ινιέστα στην Ισπανία και απ' όσα έχει δει τόσο στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις έχει πειστεί πως δεν υπάρχει καλύτερός του. "Οι δημοσιογράφοι συχνά με ρωτούν για τον Μέσι και τον Ρονάλντο και το ποιος είναι ο καλύτερος, αλλά για μένα είναι ξεκάθαρο. Κατά τη δική μου άποψη ο Νο1 είναι ο Αντρές Ινιέστα, επειδή είναι συμπαίκτης μου στην Ισπανία και μπορώ να δω πως έχει τη δυνατότητα να κάνει ακόμα πιο δύσκολα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο".

Εύκολα στο δεύτερο γύρο ο Παγδατής

Ο Παγδατής μπήκε εντυπωσιακά και έδειξε από τα πρώτα γκέιμς ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Αλμπερτ Μοντάνιες, πήρε πολύ εύκολα το πρώτο σετ με 6-2. Στη συνέχεια ο ισπανός ανέβασε την απόδοσή του, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να προβάλει αντίσταση στον Κύπριο τενίστα, όχι όμως να του στερήσει και κάποιο σετ. Έτσι ο Παγδατής κατέκτησε το δεύτερο και το τρίτο σετ με 6-4 γκέιμς, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Το Μνημόνιο που «ψήνουν» για την Κύπρο οι Βρυξέλλες ...

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θεωρεί ότι η προσφυγή της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και εν συνεχεία στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (EFSF/ESM) δεν πρέπει να περιοριστεί στην ανακεφαλαιοποίηση κυπριακών τραπεζών, αλλά θα πρέπει να ενταχθεί σε ένα πλήρες πρόγραμμα, με στόχο να ρυθμίσει τόσο τις «πολύ σοβαρές ανισορροπίες» της κυπριακής οικονομίας, όσο και τα δημόσια οικονομικά του κράτους, με «πυξίδα» τις επτά συστάσεις που εξέδωσε η Κομισιόν στις 30 Μαΐου.

Σελίδες