Αύγουστος 2012

Στα επίπεδα 1978-79 η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων!

Οι αλλεπάλληλες μειώσεις μισθών και συντάξεων, σε συνδυασμό με την «καταιγίδα» νέων φόρων, έχουν οδηγήσει την αγοραστική δύναμη των κατώτατων μισθών στα επίπεδα του 1978-79.Αυτό αναφέρεται στη νέα μελέτη του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ που θα δημοσιοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα και παρουσιάζουν την Παρασκευή «Τα Νέα».

Δηλώσεις Π. Παναγιωτόπουλου ύστερα από τη συνάντησή ...

Με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια, συναντήθηκε σήμερα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, στο Προεδρικό Μέγαρο της Κυπριακής Δημοκρατίας,  κατά την πρώτη ημέρα της επίσημης επίσκεψης του στην Κύπρο. Οι κ.κ.  Χριστόφιας και Παναγιωτόπουλος συζήτησαν όλο το φάσμα των Ελληνοκυπριακών θεμάτων.Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ.

Ρεσιτάλ 'Ακη: "Δεν πήρα μίζες, δεν έβλαψα τις ...

Σε σκευωρία με στόχο την πολιτική του εξόντωση αποδίδει ο Άκης Τσοχατζόπουλος τις εναντίον του κατηγορίες και υποστηρίζει ότι έχει πέσει θύμα στοχοποίησης από τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, αλλά και από τη ΝΔ, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, όπως λέει, και τη συγκάλυψη ευθύνης άλλων… Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Επίκαιρα» που κυκλοφορεί σήμερα, ισχυρίζεται ότι δεν πήρε μίζες και πως με τις πράξεις του δεν έβλαψε οικονομικά και επιχειρησιακά τις Ένοπλες Δυνάμεις και αποδίδει αυτή τη μομφή στους διαδόχους του στο

Καταγγελίες-σοκ στο αμερικανικό Οπεν περί ντόπινγκ από τον τενίστα Τζέιμς Μπλέικ

Καταγγελίες-σοκ στο αμερικανικό Οπεν περί ντόπινγκ από τον τενίστα Τζέιμς ΜπλέικΓ. ΓεωργακοπουλοςΚαι οι παίκτες του τένις ντοπάρονται, όπως ισχυρίστηκε χθες ο Αμερικανός τενίστας Τζέιμς Μπλέικ, πρώην νούμερο 4 στην παγκόσμια κατάταξη, στον απόηχο της αφαίρεσης των τίτλων του κορυφαίου Αμερικανού ποδηλάτη Λανς Αρμστρονγκ λόγω χρήσης απαγορευμένων ουσιών.Αποφεύγοντας να μιλήσει με συγκεκριμένα ονόματα ή στοιχεία, ο Μπλέικ δήλωσε, χθες τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος, στη Νέα Υόρκη: «Είμαι βέβαιος πως υπάρχουν κάποιοι που παίρνουν (αναβολικά), τη γλιτώνουν και είναι μπροστά από τους ελεγκτές.

«Βοηθήστε μας να φύγουμε»

«Βοηθήστε μας να φύγουμε»Ζευγάρι πουλάει το νοικοκυριό του για να κάνει μια νέα αρχή στο Εδιμβούργο, μακριά από την κρίσηΤης Λινας ΓιανναρουΤα εισιτήρια έχουν αγοραστεί και γράφουν 11 Οκτωβρίου. Μένει περίπου ενάμισης μήνας έως ότου ο Περικλής και η Αναστασία φύγουν για το Εδιμβούργο, όπου επέλεξαν να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή, μακριά από την κρίση και τη δύσκολη αγορά εργασίας της χώρας μας.

Eπιστολή Γερμανών δημοσιογράφων για παρεμπόδιση ...

Γερμανοί δημοσιογράφοι με επιστολή τους προς την Γερμανίδα καγκελάριο δηλώνουν τη δυσαρέσκειά τους για την συνεχή και αυθαίρετη παρενόχληση στο έργο τους από τις κινεζικές αρχές.Ζητούν δε από την Άνγκελα Μέρκελ να θέσει το θέμα στις υψηλόβαθμες κινεζικές αρχές, κατά τις συναντήσεις που θα έχει στο Πεκίνο, την επόμενη εβδομάδα.«Η συμπεριφορά της αστυνομίας και της κρατικής ασφάλειας που εκούσια παρεμποδίζουν το έργο μας δεν έχει αλλάξει, ακόμα και σε κραυγαλέα ζητήματα.

Σελίδες