Δεκέμβριος 2013

Μίχαλος: Έτος ορόσημο για την επιστροφή της χώρας σε τροχιά ανάπτυξης

Η πολυπόθητη επιστροφή στην ανάπτυξη δεν μπορεί να έρθει όσο συνεχίζεται το στύψιμο της αγοράς και των νοικοκυριών, σημειώνει σε μήνυμά του, με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος.
Στη δήλωσή του ο κ. Μίχαλος σημειώνει:

45 χρονος συνελήφθη στα Χανιά με μισό κιλό χασίς

Με σχεδόν μισό κιλό χασίς συνελήφθη στα Χανιά ένας 45χρονος, ο οποίος είχε τα ναρκωτικά σπίτι του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, στην οικία του συλληφθέντα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρείς (3) αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες συνολικά, 456 γραμμάρια κάνναβης.

Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα

Η ώρα που περιμέναμε έφτασε... Φορέστε την καλύτερη σας διάθεση και γιορτάστε τα χριστούγεννα με αυτούς που αγαπάτε.

Η ομάδα μας σας εύχεται χρόνια πολλά!

ΣΟΚ Στη Θήβα: Είχε κρυμμένους έξι ανθρώπους κάτω από σεντόνι στο αμάξι του

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση που ήρθε στο φως και αφορούσε τελικά λαθρομετανάστες.

Βούλγαρος ο οποίος σταμάτησε για τυπικό έλεγχο όπως διαπιστώθηκε από αστυνομικούς είχε στοιβάξει έξι ανθρώπους κάτω από ένα σεντόνι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπίστωσαν πως το σεντόνι κουνιόταν και όταν το τράβηξαν βρήκαν τους ανθρώπους φοβισμένους να κρατιούνται αγκαλιά.

Η υπόθεση πλέον έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Ζωντανός στη Βουλγαρία τελικά ο Άλεξ;

Οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση Άλεξ είναι καταιγιστικές και αν εκτιμηθούν σωστά από τις αρχές είναι βέβαιον ότι θα οδηγήσουν σε μεγάλες ανατροπές γύρω από τα όσα γνωρίζουμε για...
την εξαφάνιση του νεαρού αγοριού από τη Βέροια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτει η Newsbomb, υπάρχει κατάθεση μάρτυρα - κλειδί ο οποίος υποστηρίζει ότι ενδεχομένως ο Άλεξ να έχει απαχθεί από μέλη της Βουλγαρικής μαφίας και έχει προωθηθεί σε κυκλώματα εμπορίας παιδιών στο εξωτερικό.

Οι ειδικοί προειδοποιούν για τη μαριχουάνα

Οι άνθρωποι και ιδίως οι έφηβοι που κάνουν συχνή χρήση μαριχουάνας (κάνναβης), καπνίζοντάς την σχεδόν κάθε ημέρα επί τουλάχιστον τρία χρόνια, εμφανίζουν... αφύσικες αλλαγές στον εγκέφαλό τους, οι οποίες σχετίζονται με ελαττωμένη μνήμη και μειωμένες σχολικές επιδόσεις, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Η μελέτη -άλλη μία που δείχνει ότι τα λεγόμενα «μαλακά» ναρκωτικά δεν είναι ακίνδυνα- αναφέρει επίσης ότι η τακτική χρήση κάνναβης φαίνεται να επιφέρει αλλοιώσεις στον εγκέφαλο που μοιάζουν με τη σχιζοφρένεια

Ποιοί κάρφωναν τον Καραμανλή σε Αμερικανούς

του Γ. Τράγκα
Ο Παπανδρέου ενημέρωνε τους αμερικανούς «βάζοντας στο χέρι» όλα τα απόρρητα –ειδικού χειρισμού- δελτία που έστελνε η ΕΥΠ στον Καραμανλή! Πως η ΕΥΠ παρακολουθούσε την αμερικανική πρεσβεία και πόσα μάθαινε η CIA για τον Καραμανλή…

Ο Γιώργος Παπανδρέου «έβαζε στο χέρι» τις άκρως απόρρητες – ειδικού χειρισμού εκθέσεις της ΕΥΠ (το μηνιαίο απόρρητο δελτίο πληροφοριών προς τον πρωθυπουργό και τις επείγουσες αναφορές) προς τον Κώστα Καραμανλή και στη συνέχεια τα διαβίβαζε στην αμερικανική πρεσβεία!

Να γιατί δεν πρέπει να πίνετε πολύ βότκα

Τελικά το ποτό ως γνωστόν μας κάνει πολύ επιθετικούς αλλά και ατζαμήδες. Απλά δείτε τι παθαίνει όποιος πάει για καυγά όταν έχει πιεί πολύ βότκα

Κυρώσεις σε όποιους δεν εφαρμόζουν το Ενιαίο Μισθολόγιο

Κυρώσεις για την μη επιβολή του Ενιαίου Μισθολογίου σε Υπουργεία και Δημόσιες Υπηρεσίες εξήγγειλε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας στη Βουλή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο κύριος Σταικούρας υποστήριξε πως όποιοι ελάχιστοι παρεκκλίνουν του Ενιαίου Μισθολογίου θα υποχρεωθούν να υπαχθούν στο καθεστώς.

Συγκεκριμένα η απάντηση αυτή ήρθε σε ερώτηση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Ψυχάρη ενώ θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι και το Μισθολόγιο θα εφαρμοστεί όπως προβλέπται.

Σελίδες