Απρίλιος 2014

Ντύθηκε με μισό εκατομμύριο δολάρια.

Τον ευφάνταστο αυτό τρόπο βρήκε Κινέζος για να περάσει παράνομα από τα σύνορα,580000 δολάρια.
Όπως αποδείχτηκε τελικά,η σκέψη του δεν καρποφόρησε,καθώς τον πρόδωσε η αλλόκοτη συμπεριφορά τους αστυνομικούς του τελωνείου.
Μόλις διατάχθηκε να βγει από το αυτοκίνητο του για σωματικό έλεγχο,άρχισε να τρέχει πανικόβλητος,πρωτού ακινητοποιηθεί από τους συνοριοφύλακες και αποκαλύψει τον μικρό θησαυρό που κουβαλούσε πάνω του.

Σταμάτησε το stage diving γιατί...την χουφτώνανε!

Η διάσημα Αυστραλέζα rapper Iggy Azalea,αποκάλυψε τον λόγο,για τον οποίο σταμάτησε το stage diving στις συναυλίες της.
Σύμφωνα με την τραγουδίστρια,υπήρξαν πολλά περιστατικά όπου κάποιοι θεατές προσπάθησαν να την χουφτώσουν,ενώ άλλοι προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω επιχειρώντας ακόμα πιο τολμηρά πράγματα.
Πλέον η νεαρή rapper εμφανίζεται στις συναυλίες της φορώντας πολλαπλά παντελόνια σαν μέσο προστασίας από ανεπιθύμητα χέρια!

Άγριο ξύλο μεταξύ DJ's στην Χαλκιδική.

Πολύ έντονος τσακωμός εξελίχθηκε στη Χαλκιδική μεταξύ δύο DJ νυχτερινού κέντρου.
Ο 35χρονος DJ δέχτηκε άγρια επίθεση από τον 20χρονο συνάδελφο του,καθώς όλη τη νύχτα τον παρενοχλούσε,επιθυμώντας σεξουαλικές επαφές μαζί του.
Το περιστατικό δεν είναι πρωτόγνωρο στο συγκεκριμένο μαγαζί,καθώς πριν από 2 χρόνια,είχε εξελιχθεί παρόμοιο περιστατικό,με πρωταγωνιστή τον 35χρονο.

Το ζευγάρι στέλνει το δικό του μύνημα.

Ένα νεαρό ζευγάρι από την Ουκρανία,αποτελούμενο από έναν Ρώσο και μία Ουκρανή, στέλνει το δικό του,ελπιδοφόρο μήνυμα στην Ουκρανική κρίση και στις αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ των αντιτειθέμενων πλευρών.
Η φωτογραφία πρoέρχεται από τον λογαριασμό τους στο Facebook και σύντομα έκανε τον γύρο του κόσμου.

Λεοπάρδαλη επιτίθεται και τον δαγκώνει στον πισινό!

Μία λεοπάρδαλη εμφανίστηκε ξαφνικά σε χωριό της Ινδίας,όπου και επικράτησε πανδαιμόνιο.
Οι κάτοικοι τράπηκαν σε φυγή,όμως το αιλουροειδές επιτέθηκε σε έναν ανυποψίαστο Ινδό που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση,δαγκώνοντας τον στον πισινό.
Οι κάτοικοι προσπάθησαν και κατάφεραν να περιορίσουν το επικίνδυνο και τρομαγμένο ζώο σε ένα εξωτερικό μπάνιο οικίας,όπου και παρέμεινε για αρκετή ώρα,εώς ότου φτάσει η οργάνωση προστασίας αγρίων ζώων που το αναισθητοποίησε και το απομάκρυνε από το χωριό.

Δώρο μία Lamborgini-mini!

Ένας αγρότης αποφάσισε να κάνει ένα διαφορετικό δώρο στον εγγονό του και χρησιμοποιώντας παλιές λαμαρίνες και οδηγίες από το διαδίκτυο,κατασκεύασε μια αυτοσχέδια Lαmborgini στα μέτρα του νεαρού.
Χρειάστηκαν συνολικά 6 μήνες δουλειάς και 600 ευρώ για να ολοκληρωθεί η κατασκευή του πρωτότυπου δώρου που επίσης διαθέτει κανονική μηχανή.

Μέθυσε και κατάπιε ένα πηρούνι!

Ο λόγος για έναν νεαρό Ρουμάνο,που ένα βράδυ όντας μεθυσμένος,στοιχημάτισε ότι μπορεί να καταπιεί ένα πιρούνι.
Αρκετές ώρες αργότερα,μετέβη στο κοντινό νοσοκομείο με αφόρητους πόνους και μη μπορώντας να θυμηθεί τίποτα από τη προηγούμενη νύχτα.
Σίγουρα το πάθημα του έγινε μάθημα και την επόμενη φορά θα διστάσει να βάλει ένα τόσο παράτολμο στοίχημα!

Αρουραίος King Size!

Μία οικογένεια σε ένα προάστιο της Σουηδίας ανακάλυψε στην κουζίνα του σπιτιού της έναν αρουραίο μήκους 40 εκατοστών,χωρίς να υπολογίζεται η ουρά του!
Έτσι εξηγήθηκε η πλήρης αποφυγή του χώρου αυτού από την γάτα του σπιτιού.
Ο αρουραίος εντοπίστηκε από την Signe Begtson,την ώρα που έτρωγε υπολείμματα φαγητού.
Τελικά ο υπερμεγέθης αρουραίος πιάστηκε από ειδικό συνεργείο,απαλάσσοντάς πλέον την οικογένεια από την παρουσία του.

Τραυματισμένες φάλαινες εντοπίστηκαν στην Κρήτη.

Μία ομάδα 4 φαλαινών του είδους Ziphius cavirostris βρέθηκε κοντά στις ακτές της νότιας Κρήτης.
Οι κάτοικοι του κοντινότερου χωριού κατάφεραν με τιτάνιες προσπάθειες να βοηθήσουν τις 3 φάλαινες που είχαν εγκλωβιστεί μέσα σε μία ομάδα βράχων,ενώ η τέταρτη ήταν βαριά τραυματισμένη και πέθανε λίγο αργότερα.
Οι ειδικοί εικάζουν ότι καθώς οι φάλαινες αυτές χρησιμοποιούν σύστημα ηχοεντοπισμού για να προσανατολίζονται,πιθανόν να επηρεάστηκαν απο τα sonars υποβρυχίων που εκτελούν αυτές τις ημέρες στρατιωτική άσκηση και να έχασαν τον αρχικό προσανατολισμό τους.

Η υφή της τροφής επηρεάζει την αντίληψη και τον έλεγχο των θερμίδων.

Έρευνες έχουν δείξει ότι το χρώμα,η μυρωδιά και η γεύση,καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι καταναλώνουν και απολαμβάνουν την τροφή τους.
Σύμφωνα με μία νέα μελέτη,η υφή του φαγητού μέσα στο στόμα,επηρεάζει την αντίληψη μας για την θερμιδική πυκνότητα της τροφής.
Οι ερευνητές κάλεσαν τους εθελοντές να δοκιμάσουν τροφές με διαφορετική υφή και στη συνέχεια να κάνουν εκτιμήσεις για την θερμιδική τους πυκνότητα.

Σελίδες