Ιούλιος 2014

Συνήθειες που σας κλέβουν την ευτυχία

Είμαστε ότι κάνουμε. Αν οι συνήθειές σας δεν είναι χρήσιμες, τότε απλώς σας κρατούν πίσω. Η ευτυχία δεν εξαρτάται από ένα γεγονός αλλά από πολλά μικρά πράγματα τα οποία συνθέτουν μια μεγάλη εικόνα, τη ζωή σας.
1. Επικεντρώνεστε στις ζωές των άλλων

Tags: 

Παντρεύτηκε τον νεκρό σύντροφό της

Θρήνησε για τον πρόωρο χαμό του συντρόφου της και αποφάσισε να ολοκληρώσει τα κοινά τους σχέδια, έστω κι αν αυτός δεν ήταν κοντά της.
Ο λόγος για την 22χρονη, Karen Jumeaux, η οποία παντρεύτηκε τον Anthony Maillot, δύο χρόνια μετά το θάνατό του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
Είχαν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, ήταν αρραβωνιασμένοι και προγραμμάτιζαν να παντρευτούν. Τα σχέδια ανατράπηκαν μετά το θάνατο του συντρόφου της. Ήθελε να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής της και τα κατάφερε, καθώς μετά από αίτημα της, της χορηγήθηκε ειδική άδεια να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου μαζί του.

Tags: 

Σάμος

Η Σάμος είναι ελληνικό νησί του ανατολικού Αιγαίου περί το μέσον αυτού και ανατολικά του Ικαρίου πελάγους, και ανήκει στον ομώνυμο νομό Σάμου. Το νησί είναι σήμερα γνωστό για το γλυκό μοσχάτο κρασί του "Νέκταρ", την οργιώδη βλάστηση και τα τουριστικά αξιοθέατά του, αλλά και για τις προσωπικότητες που παρείχε στην ελληνική ιστορία, όπως τον Πυθαγόρα, τον φιλόσοφο Επίκουρο, τον αστρονόμο Αρίσταρχο που φέρεται να σχεδίασε τον πρώτο ηλιοκεντρικό χάρτη και άλλους. Επίσης εκεί παρήχθησαν τα πρώτα χάλκινα αγάλματα και τα αγγεία της Σάμου ήταν ξακουστά το 550 π.Χ.
Γεωγραφική θέση

Tags: 

Ο δονητής του τρόμου

Προσοχή, προσοχή φόβος να εκραγεί ο... δονητής! Συναγερμός σήμανε στην αντιτρομοκρατική της Ρωσίας όταν σε δέμα ταχυδρομείου ακούστηκε ένας περίεργος ήχος.
Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Πετροζαβόντσκ στη Δημοκρατία της Καρελίας στη Βορειοδυτική Ρωσία όταν ο αρμόδιος υπάλληλος που άκουσε τον περίεργο ήχο κάλεσε άμεσα την αστυνομία η οποία στο φόβο τρομοκρατικής επίθεσης απέκλεισε την περιοχή και ειδική ομάδα πυροτεχνουργών έφτασε στο ταχυδρομείο.

Tags: 

Σαμοθράκη

Η Σαμοθράκη είναι νησί του Θρακικού Πελάγους. Βρίσκεται στο Βορειοανατολικό τμήμα του Αιγαίου μεταξύ των νησιών Λήμνος, Ίμβρος και Θάσος, και απέχει 24 ναυτικά μίλια από την Αλεξανδρούπολη. Η επιφάνεια του νησιού είναι 178 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ η υψηλότερη κορυφή του έχει υψόμετρο 1.611 μέτρα. Με αυτό το ύψος, η Σαμοθράκη είναι το ψηλότερο ελληνικό νησί στο Αιγαίο -με την εξαίρεση των δύο μεγαλονήσων, της Κρήτης και της Εύβοιας. Το όνομα του βουνού είναι Σάος, αλλά οι ντόπιοι το ονομάζουν «Φεγγάρι» (όπως και την υψηλότερη κορυφή του), καθώς είναι «τόσο ψηλό που κρύβει το φεγγάρι».

Tags: 

Όχημα από… πάγο

Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό. Μία ομάδα ατόμων που ασχολούνται με τα αυτοκίνητα, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα όχημα, το οποίο αποτελείται κατά ένα μεγάλο μέρος από πάγο.
Μάλιστα, μπόρεσαν να οδηγήσουν το βάρους 6,8 τόνων όχημα για περίπου τέσσερα χιλιόμετρα. Το περιστατικό σημειώθηκε στο Οντάριο του Καναδά.
Τα άτομα που ασχολήθηκαν με τον συγκεκριμένο σχεδιασμό, ταλαιπωρήθηκαν αρκετές μέρες μέχρι να καταλήξουν στα σχέδια, ενώ στη συνέχεια έπρεπε να ενώσουν τις ρόδες, τη μηχανή και τα υπόλοιπα τμήματα του οχήματος με τον πάγο.

Tags: 

Την πλάκωσε... το αυτοκίνητό της

Ένα απίστευτο δυστύχημα σημειώθηκε σε περιοχή του Βανκούβερ στον Καναδά, όταν μια γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων καταπλακώθηκε από το ίδιο της το αυτοκίνητο και τελικά εξέπνευσε αφού όταν ανακαλύφθηκε το τι είχε συμβεί, ήταν πλέον πολύ αργά.
Η γυναίκα φόρτωνε το αυτοκίνητό της με διάφορα πράγματα, ενώ τοποθετούσε σε ειδικά καθίσματα και τα σκυλιά της. Είχε κάποιο πρόβλημα αναπηρίας, αφού είχε σχετικό σήμα κολλημένο στο παρμπρίζ της.

Tags: 

“Η Αλεξάνδρα Βαρσάμη και οι ¨ Τhe Funmpire Combo¨ διασκευάζουν Amy Winehouse ”

Την Αλεξάνδρα Βαρσάμη τη γνωρίσαμε μέσα απο το μουσικό show ¨Τhe Voice¨ όπου και έκανε την πρώτη της εμφάνιση.Έπειτα από αρκετές live εμφανίσεις σε πολλά μαγαζιά της Αθήνας,ταξίδεψε για να συναντήσει τη πιό funk μπάντα της Πάτρας,τους ¨The Funmpire Combo¨,και μαζί διασκευάσαν το Stronger Τhan Me της Amy Winehouse και του Salaam Remi.

https://www.facebook.com/alexandra.varsami?fref=ts

Tags: 

Σπέτσες

Οι Σπέτσες (καθαρεύουσα Σπέτσαι), είναι ιστορική νήσος κοντά στην Αργολική χερσόνησο, δεξιά της εισόδου του Αργολικού κόλπου, σε απόσταση 1,5 μιλίου από την Ερμιονίδα και 50 μιλίων από τον Πειραιά. Τις Σπέτσες απαρτίζουν τρεις ακόμη νησίδες: η Σπετσοπούλα, ο Άγιος Ιωάννης και το Μικρό Μπούρμπουλο.

Tags: 

Παγωτό για …σκυλιά

Πλέον τα συμπαθή τετράποδα θα μπορούν να γεύονται το δικό τους παγωτό. Το προϊόν αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τον Μάρτιο.
Μια βρετανική αλυσίδα προϊόντων κήπου προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, δημιουργώντας κάτι πρωτότυπο. Πρόκειται για το «Μπίλι & Μάργκο» που δημιουργήθηκε από τη ζωική διατροφολόγο Μαρί Σουάλ από το Χάμπλεντον του Χάμπσαϊρ. Το παγωτό γρανίτα δημιουργήθηκε ως φόρος τιμής στη μνήμη του λαμπαντόρ Μπίλι, το οποίο συνήθιζε να κυνηγάει ένα βαν με παγωτά τα καλοκαίρια.

Tags: 

Σελίδες