Σεπτέμβριος 2014

Πρωτοπορία στα Smartwatch.

Μία νέα και αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση μας έρχεται απο την εταιρεία Arubixs, για να αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τα smartwatch.

Το νέο αυτό gudget είναι αρκετά μεγαλύτερο σε μέγεθος και είναι φτιαγμένο απο υλικό εξαιρετικά εύκαμπτο. Δένει γύρω απο τον καρπό με δύο δερμάτινα λουράκια και σας επιτρέπει να έχετε συνεχώς πάνω σας μία οθόνη 6 ιντσών.

Tags: 

16 χρόνια Google!!!

Η αγαπημένη όλων και παγκοσμίως γνωστή μηχανή αναζήτησης Google κλείνει τα 16 χρόνια ζωής και γιορτάζει.

Η λειτουργία της γνωστής μηχανής αναζήτησης ξεκίνησε στης 27 Σεπτεμβρίου του 1998, με κύριο στόχο να οργανώσει όλες τις πληροφορίες του κόσμου, ηλεκτρονικές και μη, και να τις κάνει παγκόσμια διαθέσιμες μέσω του internet, με ταχύτητα που ξεπερνάει κάθε φαντασία, και προσβάσιμες από παντού.

Η Google είναι πλέον συνώνυμο της πληροφορίας και την γνώσης των πάντων ενώ εκφράσεις όπως «γκουγκλάρω» ή «θα το ψάξω στο Google» έχουν γίνει πλέον κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Tags: 

Νέο update απο την Apple για το iOS 8.

H Apple, νωρίς σήμερα το πρωί, δημοσίευσε την αναβαθμισμένη έκδοση 8.0.2, τη δεύτερη στο λειτουργικό σύστημα iOS 8, η οποία έχει σχεδιαστεί να διορθώσει σημαντικά προβλήματα που δημιούργησε η εισαγωγή της 8.0.1, όπως θέματα αναγνώρισης δικτύου κινητής τηλεφωνίας, που εμφανίστηκαν σε χρήστες iPhones την Τετάρτη.

Όσοι χρήστες του Ιphone 6 και Iphone 6 plus κατέβασαν και εγκατέστησαν το λογισμικό του iΟS 8.0.1 , αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα με τη λειτουργία του Touch ID, καθώς με τον πάροχο τηλεφωνίας τους.

Tags: 

Η φωτογραφία που έχει συγκλονίσε τα μέσα!

Η παραπάνω φωτογραφία, που κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες και έχει ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου, είναι σοκαριστική και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Το όλο σκάνδαλο αφορά τους γονείς ενός βρέφους, οι οποίοι θεώρησαν καλό να αφήσουν το μωρό τους πολύ κοντά στο γκρεμό, προκειμένου να το τραβήξουν φωτογραφίες. Η τοποθεσία είναι γνωστή, αφού πρόκειται για αξιοθέατο της Νορβηγίας και κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες πηγαίνουν εκεί, που ο απότομος γκρεμός σου κόβει την ανάσα.

Tags: 

Ένα πρωτότυπο δώρο επετείου!

Μία καταπληκτική ιδέα για να γιορτάσει την 50η επέτειο με τη γυναίκα του, είχε ένας 75χρονος άντρας απο το Οχάϊο.

Ο αθεράπευτα ρομαντικός Phillip Derthick, με αφορμή τα 50 πανευτυχή χρόνια γάμου που θα γιόρταζε με την αγαπημένη του σύζυγο, αποφάσισε να της κάνει μία μεγάλη έκπληξη.

Ο Phillip είναι ιδιοκτήτης ενός αγροκτήματος με καλαμπόκια. Πήρε λοιπόν τη μεγάλη απόφαση και δημιούργησε ένα λαβύρινθο που, αν τον δεις απο ψηλά, σχηματίζει τα πρόσωπα του ίδιου και της γυναίκας του την ημέρα του γάμου τους, όπως ακριβώς είναι και στην φωτογραφία που τράβηξαν εκείνη τη μέρα.

Tags: 

Νέα τρέλα : Βarbie Restaurant!

Aν βρεθείτε ποτέ στην Ταϋβάν, σε κάποιο ταξιδάκι αναψυχής, πριν δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα, με τα μεθυστικά αρώματα και τα ζωντανά χρώματα, κάντε κράτηση στο πιο μοδάτο ρεστοράν που υπάρχει και δεν είναι άλλο απο το Barbie Reastaurant!

Όπως είναι αναμενόμενο, τα πάντα στο εσωτερικό του μαγαζιού είναι στην απόχρωση του ροζ και του φούξια, ενώ οι τοίχοι είναι καλυμένοι με φούξια γούνα. Οι σερβιτόρες είναι όλες διαλεγμένες πολύ προσεκτικά, έτσι ώστε να πληρούν τις προϋποθέσεις και είναι ντυμένες φυσικά όπως προστάζει η μόδα της Barbie.

Tags: 

Ένας καλοπληρωτής...ληστής!!!

Μία πράξη άνευ προηγουμένου έκανε ένας ληστής απο την Πράγα, ο οποίος λήστεψε μία τράπεζα, αποπλήρωσε ένα προσωπικό του χρέος και αμέσως μετά παραδόθηκε στις αρχές.

Ο 48χρονος Τσέχος, μπήκε μέσα στην τράπεζα, περίμενε σαν κύριος στη σειρά και φτάνοντας στο ταμείο, έδωσε διακριτικά στον ταμεία ένα χαρτάκι στο οποίο έγραφε πως γίνεται ληστεία και πως στην τσέπη του έχει ένα όπλο.

Tags: 

Ήρθε η λύση για το ροχαλητό!

Για όλους όσους ταλαιπωρούνται απο χρόνιο ροχαλητό και δεν μπορούν να βρουν λύση στο πρόβλημα τους, μία νέα εφεύρεση είναι εδώ για να βάλει τέλος στα προβλήματα και λέγεται «The Snore Activated Nudging Pillow».

Το μοναδικό αυτό μαξιλάρι λειτουργεί με ρεύμα και διαθέτει ειδικό ανιχνευτή ροχαλίσματος, ο οποίος μόλις ενεργοποιηθεί, το μαξιλάρι αρχίζει και φουσκώνει σταδιακά, αναγκάζοντας έτσι το άτομο που το χρησιμοποιεί να αλλάξει θέση και έτσι να σταματήσει να ροχαλίζει.

Tags: 

Το μεγαλύτερο στρείδι του πλανήτη!!

Στο θαλάσσιο Πάρκο της Δανίας βρίσκεται το μεγαλύτερο σε μέγεθος στρείδι που έχει παρατηρηθεί ποτέ στην ιστορία!

Το τεραστίων διαστάσεων στρείδι ζει στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Wadden της Δανίας στη βόρεια θάλασσα και διεκδικεί, σύμφωνα με το βιβλίο Guiness, τη θέση του μεγαλύτερου στρειδιού.

Έχει μήκος 35,56 εκατοστά και πλάτος 10,69 εκατοστά και οι ειδικοί υπολογίζουν πως είναι περίπου 20 ετών.

Tags: 

Δολοφόνος ψάχνει για νύφη!!!

Στην τούρκικη έκδοση του δικού μας Χρυσού Κουφέτου αποφάσισε να πάει ένας 62χρονος Τούρκος προκειμένου να βρει νύφη για να παντρευτεί.

Κατα τη διάρκεια της συνέντευξης όμως, ο Σεφέρ Τζαλινάκ, όπως ονομάζεται ο κοτσωνάτος άντρας, ομολόγησε πως έχει δολοφονήσει την πρώην σύζυγο του και μία παλιά του ερωμένη.

Tags: 

Σελίδες