Μάιος 2015

Τέλος στα κλειδιά;

Μία γερμανική εταιρεία φέρνει τα πάνω κάτω παρουσιάζοντας στο κοινό μία νέα μέθοδος κελιδώματος και ξεκλειδώματος μία εξώπορτας σπιτιού, χωρίς να απατείται άμεση επαφή. Για την ακρίβεια, δεν χρειάζεται να είστε καν στην ίδια χώρα για να ξεκλειδώσετε το σπίτι σας!

Η εταιρεία αυτή ονομάζεται Kiwi και έχει καταφέρει να δημιουργήσει αυτό το μοναδικό ηλεκτρονικό σύστημα, παραμερίζοντας έτσι τα κλειδιά. Ο χρήστης μπορεί να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του απο απόσταση εως και 3 μέτρων, χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό κλειδί ή μέσως εφαρμογής στο smartphone!

Tags: 

Τηλεόραση που θυμίζει…αυτοκόλλητο!

Μία νέα και άκρως πρωτοποριακή τηλεόραση μόλις έκανε την εμφάνιση της και είναι σχεδόν σίγουρο πως θα σας ενθουσιάσει με τον απίθανο σχεδιασμό της.

Έχει μόλις ένα χιλιοστό πλάτος και το βάρος δεν ξεπερνά τα δύο κιλά, γεγονός που την καθιστά ιδανική αν θέλουμε να την κρεμάσουμε κάπου. Το καλύτερο ίσως με τη συγκεκριμένη τηλεόραση είναι το γεγονός οτι το βάρος αυτό μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε ακόμα και μαγνήτη για να την στερεώσουμε στον τοίχο.

Tags: 

Nikon: Φωτογραφική μηχανή για...σκύλους!!!

Πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων συχνά αναρωτιούνται τί κάνουν τα αγαπημένα τους κατοικίδια όσο εκείνοι λείπουν απο το σπίτι, τί νιώθουν όταν βλέπου κάτι, με τί ενθουσιάζονται, κτλ.

Απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα έρχεται να δώσει η Nikon με μία μοναδική νέα εφεύρεση, η οποία θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους απανταχού φιλόζωους! Πρόκειται για μία φωτογραφική μηχανή, η οποία τίθεται σε λειτουργία με τους χτύπους της καρδιάς του σκύλου!

Tags: 

Σκουφάκι που παίρνει τηλέφωνο!!!

Μία νέα και άκρως καινοτόμα δημιουργία έρχεται για να ταράξει τα νερά και – γιατί όχι – να «παραμερίσει» έστω και για λίγο την τρέλα που επιρκατεί το τελευταίο διάστημα με τα smartphones!

Πρόκειται για ένα σκουφάκι, το οποίο εκτός απο το να σας κρατάει ζεστούς κατά τη διάρκεια του κρύου χειμώνα, σας επιτρέπει να δέχεστε και να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις απο αυτό και να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική.

Tags: 

Ο μικρότερος υπολογιστής στον κόσμο.

Το 2016 θα βγεί στην παραγωγή ο μικρότερος υπολογιστής παραγωγής στον κόσμο. Είναι τόσο μικρός που χωράει ακόμη και στην παλάμη σας και συνδέεται εύκολα με πληκτρολόγια ποντίκι και οθόνη μέσω bluetooth.
Διαθέτει μνήμη 512 Mb και είναι σχεδιασμένος να τρέχει πολλές εφαρμογές παρά το πολύ μικρό του μέγεθος. Οι ιθύνοντες της παραγωγής στην αρχή έκαναν λόγο για 100000 παραγγελίες αλλα ο μαγικός αριθμός μέχρι τώρα έχει φτάσει το 1.000.000 και συνεχίζει.

Tags: 

Ψηλοτάκουνα υψηλής...τεχνολογίας!

Φανταζόσασταν ποτέ πως θα ερχόταν η μέρα που τα γοβάκια θα ήταν τελευταίας...τεχνολογίας;
Κι όμως, μία ομάδα επιστημόνων κατάφερε να κατασκευάσει το πιο άνετο ψηλοτάκουνο παπούτσι στην ιστορία των παπουτσιών! Συνδυάζοντας, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, τη Nike με τον Jimmy Choo, γεννήθηκε μία γόβα η οποία είναι τόσο ξεκούραστη, που θα μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα, χωρίς καία αίσθηση πόνου.

Tags: 

Ένας «έξυπνος» κάδος σκουπιδιών.

Η διαδικάσια του σκουπίσματος είναι για όλους κουραστική και μισητή, ειδικά η κίνηση του σκυψίματος για να μπεί η βρωμιά στο φαράσι, για να μην αναφέρουμε την εκνευριστική γραμμή σκόνης που αρνείται να μπει και αυτή στο φαράσι.

Ένα νέο gadget έκανε την εμφάνιση του και υπόσχεται να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Πρόκειται για έναν «έξυπνο» κάδο σκουπιδιών, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και ηλεκτρική σκούπα, καθώς διαθέτει ειδική εσοχή κάτω μέρος για ρουφά σκουπιδάκια, σκόνη και τρίχες.

Tags: 

Εφαρμογή για όσους φοβούνται τα αεροπλάνα.

Μία νέα εφαρμογή ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούντο και αναμένεται να σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς σκοπός της είναι να κάνει λίγο πιο εύκολη την κατάσταση για τους επιβάτες που φοβούνται να πετάξουν.

Η εφαρμογή αυτή ονομάζεται Flightbeat και θα δίνει τη δυνατότητα στους αεροσυνοδούς να γνωρίζουν αν κάποιος επιβάτης νιώσει φόβο ή αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Tags: 

Τώρα και βιντεοκλήση στο Messenger του Facebook.

Με νέα προσθήκη την υπηρεσία βιντεοκλήσεων έρχεται το facebook να συναγωνιστεί με το skype και το facetime, τις αντίστοιχες εφαρμογές που επίσης παρέχουν τη δυνατότητα βιντεοκλήσης.

Το νέο αυτό χαρακτηριστικό θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να συνομιλήσουν face to face. Η εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει είτε με ios είτε με Android ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν ο ένας χρήστης έχει iOS και ο άλλος Android και επιλέξουν να συνομιλήσουν μεταξύ τους.

Tags: