Ιούνιος 2015

Προσομοίωση TouchPad σε όλες τις οθόνες.

Η ιαπωνέζικη εταιρία Zoku Lin κατασκευάζει gadgets για υπολογιστές τα τελευταία 15 συναπτά έτη. Θέλοντας να επιχειρήσει να μπεί ακόμα πιο δυναμικάστην αγορά απο το 2014 δημιούργησε το τμήμα ερευνών της, το οποίο απέδωσε καρπούς μόλις ένα χρόνο μετά τη συστασή της.

Tags: 

Εφαρμογή για να δοκιμάζεις ρούχα απο το σπίτι σου!

Κακός φωτισμός, υπερβολικά δυνατή μουσική και ουρές κόσμου που περιμένουν στη σειρά είναι μία εικόνα που όλοι έχουμε συναντήσει στο δοκιμαστήριο κάποιου μαγαζιού, ειδικά αν αποφασίσαμε να βγούμε για ψώνια το Σάββατο.

Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που καταλήγουμε να γυρνάμε σπίτι, χωρίς να δοκιμάσουμε καν τα ρούχα που μόλις αγοράσαμε, γιατί δεν αντέχαμε τις παραπάνω συνθήκες.

Tags: 

Τώρα αναγνώριση μέσω τατουάζ...!

Αν έχετε «διακοσμήσει» μόνιμα το κορμί σας με ένα ρητό γραμμένο με μελάνι στο δέρμα σας, είτε με κάποιο tribal σχέδιο, μια ζωγραφιά ή ένα σύμβολο, τότε πρέπει να μάθετε ότι σε λίγο καιρό η αστυνομία θα είναι σε θέση να εντοπίζει πιθανούς εγκληματίες από… τα τατουάζ τους και μόνο, αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της MailOnline.

Tags: 

Υπολογιστής που κοστίζει μόλις 9 δολάρια!

Για όλους εσάς που θεωρείτε το Raspberry Pi 2 εξαιρετικά φτηνό λόγω των 35 δολαρίων που κοστίζει, η επόμενη είδηση ίσως σας ταρακουνήσει!
Η εταιρεία Next Thing Co. έκανε το θαύμα της και δημιούργησε έναν μικροϋπολογιστή, ο οποίος κοστίζει μόλις 9 δολάρια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές εφαρμογές.

Συνδέοντας απλά τα κλασσικά, απαραίτητα περιφερειακά (οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι), μπορείτε να δημιουργήσετε αμέσως τον ολόδικο σας μικροϋπολογιστή ή να τον χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά ως retro game emulator.

Tags: 

'Εφτασε τώρα το "έξυπνο" μπικίνι!

Ένα μοναδικό τρόπο για να αποφεύγονται τα άσχημα και έντονα εγκαύματα απο τον ήλιο σκέφτηκε μία γαλλική εταιρεία που εδρεύει στη Μιλούζ της ανατολικής Γαλλίας και δημιούργησε το πρώτο "έξυπνο" μπικίνι, το οποίο είναι σίγουρο πως θα φέρειτα πάνω κάτω!

Το "έξυπνο" αυτό μαγιώ θα είναι εξοπλισμένο με ειδικούς αισθητήρες οι οποίες θα μετρούν την ακτινοβολία του ήλιου. Μόλις αυτή ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο, τότε το μπικίνι θα στείλει μήνυμα στο κινητό (μέσω εφαρμογής που θα έχετε εγκαταστήσει) η οποία θα σας ειδοποιεί για να βάλετε κι άλλο αντηλιακό.

Tags: 

Νέος ιός ταλαιπωρεί τους χρήστες του Facebook.

Ένας νέος ιός έχει κάνει την εμφάνιση του και έχει προκαλέσει την οργή των εκατομμυρίων χρηστών ανά τον κόσμο.

Το δημοφιλές μέσο δικτύωσης φαίνεται πως έπεσε για ακόμα μία φορά στο στόχαστρο επικίνδυνων χάκερς, οι οποίοι το μόλυναν με έναν ιό ο οποίος ποστάρει βιντεάκια ερωτικού περιεχομένου στα προφίλ ανυποψίαστων χρηστών, τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολο να σβήσεις, καθιστώντας την όλη κατάσταση ακόμα πιο άβολη.

Tags: 

Έρχεται το iCar απο την Apple!

Ούτε στιγμή φαίνεται πως δεν επαναπαύονται οι δημιουργικές ομάδες της Apple, δημιουργώντας συνεχώς καινοτόμα προϊόντα, κρατώντας έτσι το καταναλωτικό κοινό τους σε συνεχή εγρήγορση. Έτσι και αυτή τη φορά, έκαναν όλους τους χρήστες Apple να αναρωτιούνται τί θα ακολουθήσει άραγε μετά το iphone, το ipad, το Mac και το iWatch.

Μα τί άλλο θα μπορούσε να ξεπεράσει όλα τα προαναφερθέντα; Μα ένα αμάξι φυσικά!

Tags: 

Oxboard: Μεταφορά...φουτουριστική!

To Oxboard είναι ουσιαστικά ένα μίνι μεταφορικό μέσο χωρίς τιμόνι .Απλά κάντε το πρώτο βήμα επάνω στη συσκευή και με τα δύο πόδια μετατοπίστε το βάρος σας προς την κατεύθυνση που θέλετε να ταξιδέψετε. Τροφοδοτείται από μπαταρία και ζυγίζει μόλις 20 κιλά, και είναι ελαφρύ και προσαρμόσιμο σε οποιοδήποτε είδος ασφάλτου. Προσοχή όμως γιατί δεν είναι φτιαγμένο για off-road διαδρομές και επίσης όταν βρέχει μην κάνετε τον κόπο να το βάλετε σε λειτουργία. Είναι επικύνδυνο σε οληστηρό έδαφος.

Tags: